Fotbal: Real Madrid dă 60 de milioane pentru încă trei jucători

Cu câteva zile înainte de startul noului sezon din Primera Division, campioana Spaniei, Real Madrid, este pregătită să mai pună la bătăie 60 de milioane de euro pentru aducerea a încă trei fotbalişti.

Umilită de FC Sevilla în finala Supercupei Spaniei şi de majoritatea adversarelor în partidele de verificare, Real Madrid a hotărât că mai are nevoie de întăriri astfel că Galacticii sunt gata să mai dea 60 de milioane de euro pentru transferuri.

Cei trei jucători vizaţi sunt doi argentinieni, fundaşul Gabriel Heinze, de la Manchester United, şi atacantul Diego Milito, de la Real Zaragoza, şi mijlocaşul olandez Arjen Robben, jucătorul lui Chelsea Londra.

Sumele cerute de actualele echipe sunt unele destul de mari dar presaţi de timp, madrilenii sunt gata să facă un efort astfel că Heinze ar putea veni pentru 14 milioane de euro, Diego Milito ar putea veni pentru 26 de milioane de euro, în timp ce pentru Robben, Real Madrid ar plăti 20 de milioane de euro şi l-ar ceda la schimb pe Cicinho în condiţiile în care Chelsea caută un fundaş dreapta iar achiziţionarea lui Daniel Alves a intrat în impas.

Astfel, cei trei fotbalişti vor completa o vară fierbinte pe Santiago Bernabeu, Real Madrid aducându-i până acum pe Christophe Metzelder, de la Borussia Dortmund, Jerzy Dudek, de la Liverpool, Javier Saviola, de la FC Barcelona, Pepe, de la FC Porto, Wesley Sneijder, de la Ajax Amsterdam, Royston Drenthe, de la Feyenoord, şi Christopher Schorch, de la Hertha Berlin, dar i-a şi readus pe Pablo Garcia, Roberto Soldado şi Javier Balboa, jucători împrumutaţi la alte echipe sezonul trecut.

Dacă cele trei transferuri se realizează, Real Madrid ar ajunge la 13 jucători aduÅŸi în această vară, o formulă de joc numai din achiziÅ£ii putând arăta astfel: Dudek – Balboa, Metzelder, Heinze, Drenthe – Sneijder, Pepe, Pablo Garcia, Robben – Saviola, Diego Milito.

Amos News

Adauga un comentariu

*