O familie intreaga a fost ucisa intr-un accident rutier, pe drumul spre mare

Grav accident de circulaţie pe DN 2A. Un camion încărcat cu peste 30 de tone de ciment a strivit autoturismul cu care trei bucureşteni se deplasau azi-noapte spre litoral. O familie întreagă a murit, iar circulaţia a fost blocată în zonă aproape şase ore.

Cozi de maşini de peste zece kilometri s-au format în ambele sensuri, iar traficul s-a desfăşurat toată ziua cu mare dificultate pe Drumurile Naţionale Constanţa-Cernavodă şi Constanţa-Hârşova-Slobozia. Accidentul s-a produs între cernavodă şi Medgidia, în dreptul localităţii Mircea Vodă, puţin după miezul nopţii. Autoturismul în care se aflau cele trei persoane se deplasa spre litoral.

Într-o curbă largă, o autocisternă care transporta ciment a izbit în plin de autoturismul şi l-a strivit. Urmele lăsate de autocamion pe asfalt demonstrează că şoferul a pierdut controlul mastodontului. Când a încercat să îl redreseze, a intrat pe contrasens. A încercat să evite autoturismul, însă bolidul a intrat în balans, iar remorca s-a răsturnat peste maşina mică. Poliţiştii presupun că şoferul autotrenului a aţipit la volan. În urma impactului extrem de violent, cei trei ocupanţi ai autoturismului, membri ai aceleiaşi familii, au murit.

La volan se afla un tânăr care în urmă cu trei zile împlinise 19 ani. În dreapta, tatăl său. Au decedat pe loc. Mama băiatului a pierdut lupta cu viaţa în Ambulanţă, în drum spre Spital. Autorităţile s-au chinuit ore în şir să înlăture de pe carosabil cisterna grea de 40 de tone.

Circulaţia a fost paralizată, iar cozile de maşini s-au întins pe zece kilometri în ambele sensuri. Poliţiştii au deviat traficul pe DN2A Constanţa-Hârşova-Slobozia, însă, şi aşa, ambuteiajul a durat toată ziua. Sute de turişti care au venit spre litoral pe Autostrada Soarelui au circulat cu maşinile bară la bară kilometri întregi.

Adauga un comentariu

*