Actorul George Mihăiţă, amendat in Anglia pentru ca si-a batut sotia

Directorul Teatrului de Comedie George Mihăiţă a fost amendat cu 650 de lire (aproximativ 960 de euro) pentru că ÅŸi-a lovit soÅ£ia, actriÅ£a Delia Seceleanu, alături de care joacă în „Revizorul” de Gogol la festivalul Edinburgh Fringe, anunţă scotsman.com.

Actorul şi directorul de teatru a fost amendat după ce a recunoscut că şi-a lovit soţia în cap cu o lampă, la hotelul din Holyrood Road, Edinburgh, joi noaptea, potrivit publicaţiei scoţiene.

Teatrul de Comedie din BucureÅŸti are reprezentaÅ£ii cu piesa „Revizorul” de N.V. Gogol, în perioada 16-27 august, ÅŸi este singurul teatru din România care participă la festivalul Fringe de la Edinburgh, cel mai mare eveniment de artă din lume.

Regizat de Horaţiu Mălăele, spectacolul a avut premiera în octombrie 2006 şi îi are îi distribuţie, printre alţii, pe Ştefan Bănică Jr., George Mihăiţă, Virginia Mirea, Delia Seceleanu, Valentin Teodosiu, Dragoş Hulubă şi Ion Chelaru. NewsIn

Comentarii

  1. DE CE OARE URASC BARBATII CARE SUNT VIOLENTI ,AM AVUT SI AM UN SOT CARE NU M A JIGNIT , NU M A LOVIT NICIODATA SUNTEM DE 25 DE ANI IMPREUNA SUNTEM OAMENI SIMPLI CU PROBLEME CA ORICE OM SAU CA ORICE ROMAN DAR
    SINCER NU INTELEG FEMEILE CARE STAU CU ACESTI BARBATI SAU E PREA MULT SA I NUMIM ASA

Adauga un comentariu

*