Nu e ca Moni! Ramona Gabor are un iubit sărac

Se pare că anumite trăsături genetice nu se moştenesc în totalitate în familia Gabor. Cel puţin nu între cele două surori. În timp ce Moni se poate mândri cu titulatura de „doamnă Columbeanu”, un nume ce vine la pachet cu o situaţie financiară de invidiat, dar şi cu iubirea şi căldura sufletască a unui bărbat de 50 de ani, Ramona Gabor, sora băcăuancei, trăieşte o cu totul altfel de poveste de dragoste.

Ramona Gabor

Ramona Gabor

Sora „Cenuşăresei” are de ceva vreme o relaţie, şi chiar una extrem de serioasă, cu un băiat din Bacău. Tânărul este de vârsta Ramonei şi, surprinzător, provine dintr-o familie cu o situaţie pecuniară modestă. Ei bine, factorul financiar nu reprezintă însă deloc un impediment în calea fericirii afective a mezinei Gabor. Sora lui Moni îl iubeşte foarte mult pe prietenul ei, în ciuda tutoror obstacolelor şi a gurilor rele.

Mai mult, Ramona dă exemplu şi de foarte multă ambiţie. Deşi este înaltă, frumoasă şi cochetează cu lumea modei, ca şi sora ei mai mare, băcăuanca nu doreşte să facă din mondenitate un stil de viaţă. Tocmai din acest motiv, s-a înscris la o facultate care să o ajute pe viitor să-şi conducă singură afacerile. Astfel, tânăra va urma Facultatea de Management, secţiunea finanţe-bănci, acesta fiind primul pas pe care îl face în drumul spre obţinerea bunastării, şi nu găsirea unui bărbat potent financiar.

După cum era de aşteptat, Ramona are promis tot sprijinul financiar din partea surorii cele bogate. „Dacă vine în Bucureşti, o ajut cu tot ce îi trebuie. Eu o ajut de mult timp pe sora mea şi o s-o ajut mereu ori de câte ori va avea nevoie. La început, o să o ajut să facă primii paşi, după aceea va trebui să se descurce singură. Pentru că dacă va primi mereu bani fără să facă nimic, se va obişnui aşa, şi nu este bine pentru viitorul ei”, a declarat Monica Columbeanu pentru cotidianul Ziarul.

Lăsând la o parte credibilitatea ultimelor cuvinte ale lui Moni, este interesant de văzut ce se va întâmpla în momentul în care ambiÅ£ioasa Ramona va ajunge în Capitală. Va continua să îşi iubească prietenul sărac din provincie sau va călca pe urmele surorii sale din Izvorani?! Nu de alta, dar sângele apă nu se face…

Adauga un comentariu

*