Un ieşean de 250 de kg a căzut într-un canal

Un ieÅŸean de 250 de kilograme a ajuns la Unitatea de Primire UrgenÅ£e a Spitalului „Sfântul Ioan” după ce a cedat capacul unui canal de la greutate să a căzut în el, transmite corespondentul AMOS News.

Ieşeanul se afla pe stradă, când a călcat pe un canal iar capacul a cedat de la greutatea bărbatului de 57 de ani. Acesta s-a ales cu o fractura la piciorul stâng şi a fost transportat la Spitalul de Urgenţe. Aici medicii au întâmpinat problemede la greutatatea pacientului. A fost nevoie de toate cadrele UPU pentru a căra targa.

„După primele investigaÅ£ii,transportul acestui pacient în Clinica de Ortopedie-Traumatologie a presupus mobilizarea întregii echipe de brancardieri din UPU cărora li s-a adaugat si personalul medical ÅŸi auxiliar. Vor fi probleme tehnice legate de rezistenÅ£a mesei chirurgicale din sala de la ortopedie. Prognosticul acestui pacient este rezervat, evolutia potential nefavorabilă fiind legata si de obezitatea morbidă a acestui pacient”, a declarat dr. Tudor Ciuhodaru, purtătorul de cuvânt al Spitalului de UrgenÅ£e.

Adauga un comentariu

*