Scandal între interlopi în Costineşti

Scandal cu iz de răfuieli sentimentale la Costineşti. Doi cetăţeni moldoveni, cunoscuţi în lumea interlopă din Galaţi şi Brăila, au atacat cu cuţitele un bodyguard şi un localnic şi s-au făcut nevăzuţi. Jandarmii i-au identificat imediat şi i-au condus la Poliţie pentru cercetări, transmite corespondentul AMOS News.

Agresorii au motivat că cei doi s-ar fi luat de fetele din grupul lor, însă anchetatorii nu exclud ca scandalul să aibă dedesubturi mai puţin ortodoxe.Cei doi cetăţeni moldoveni au atacat instantaneu, însă riposta a fost pe măsură.

Prietenul bodyguardului s-a ales cu o plagă serioasă pe piept, însă cuţitul nu i-a străpuns toracele.

Anchetatorii spun că mărul discordiei îl reprezintă fetele din grupul moldovenilor şi nu exclud ca agresorii să se ocupe cu acte de proxenetism.

Octavian Ilaşi şi Mihail Roman deţin mai multe cluburi de noapte în Galaţi şi Brăila şi sunt cunoscuţi ai oamenilor legii şi lumii interlope de aici. Agresorii sunt cercetaţi în stare de reţinere. În funcţie de verdictul medicului legist, ei ar putea fi trimişi în faţa procurorilor cu propunere de arestare pentru vătămare corporală gravă sau chiar tentativă de omor.

Adauga un comentariu

*