LIVE : BATE BORISOV – STEAUA (2-2 – final)

Filipenko dechide scorul in minutul 40 pe fondul „invitatiei” la atac oferita de stelisti. Steaua egaleaza prin Goian, conduce prin Dica dar incheie lamentabil, prin egalarea lui Bliyniiuck. Este sau nu Hagi antrenor?!
more–>
Min. 90+3: Sfarsitul partidei. BATE Borisov – Steaua 2-2.

Min. 90+2: Gol BATE Borisov! Atacantul Bliznyuk il invinge pe Zapata cu o lovitura de cap.

Min. 90+2: Goian comite un fault la marginea careului, iar bielorusii beneficiaza de o lovitura libera foarte periculoasa.

Min. 90+1: Rica Neaga forteaza, dar fundasii lui BATE Borisov opresc tentativa sa de angajare a lui Dica.

Min. 90: De la margine se arata doua minute de prelungiri!

Min. 90: Bicfalvi este faultat in preajma careului stelist, iar posesia le revine jucatorilor antrenati de Gheorghe Hagi.

Min. 89: Dica si Neaga preseaza in incercarea de a mai marca.

Min. 86: Neaga reuseste o cursa de exceptie, balonul ajunge la Dica. Acesta suteaza, dar mingea trece mult peste poarta lui BATE Borisov

Min. 86: Neaga reuseste o cursa de exceptie, balonul ajunge la Dica. Acesta suteaza, dar mingea trece mult peste poarta lui BATE Borisov.

Min. 84: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL STEAUA! Nicolae Dica transforma o lovitura libera, iar Steaua preia conducerea in Belarus!

Min. 83: Schimbare la BATE Borisov. Iese P. Platonov, intre Sikav.

Min. 82: Neaga il angajeaza pe Petre Marin, care sprinteaza foarte bine, insa nu ajunge la balon!

Min. 81: Corner pentru BATE. Zapata intervine in forta si respinge. Bielorusii raman in ofensiva.

Min. 80: Dorel Zaharia isi face balonul pentru sut, trage din voleu, insa executia spectaculoasa nu ajuta Steaua.

Min. 78: Mingea ramane la mijlocul terenului, iar echipele alterneaza posesia.

Min. 76: Contraatac al Stelei incheiat cu sutul slab al lui Plesan, care nu reuseste sa inscrie.

Min. 74: Schimbare la Steaua. Intra Zaharia in locul neobositului Banel Nicolita!

Min. 73: Golanski ii paseaza lui Dica in careul bielorusilor, iar Dica suteaza la coltul lung spre vinclul portii, insa portarul echipei gazda salveaza ca prin minune!

Min. 72: Bielorusii trag spre poarta lui Zapata, dar sutul trece mult peste.

Min. 70: Tanarul Bicfalvi arata mult curaj in joc si suteaza de la 30 de metri, dar pe langa poarta lui Fedorovich!

Min. 68: Schimbare la BATE Borisov. Shavnercik intra in locul lui Ermankovici.

Min. 67: Neaga centreaza pentru Banel Nicolita, mingea ii ajunge perfect lui Nicolita, care suteaza puternic in bara!

Min. 67: Lovin il angajeaza pe Nicolita, dar stelistul nu poate controla balonul. Aut pentru BATE Borisov.

Min. 66: P. Platonov se zbate pentru a pastra balonul, iar bielorusii arata ca isi doresc victoria in aceasta seara!

Min. 64: Banel Nicolita trece superb de Khagush, insa nu reuseste sa centreze!

La debutul sau in cupele europene pentru Steaua, Mihaita Plesan nu impresioneaza, mai mult se alege si cu un cartonas galben pentru un fault dur la mijlocul terenului.

Minutul 55: Gheorghe Hagi il trimite in teren pe Eric Bicfalvi, autorul golului victoriei in ultimul joc de campionat, cu Poli Iasi, tanarul mijlocas luandu-i locul lui Marius Croitoru.

Golul inscris de Radkov a dat aripi bielorusilor care domina inceputul reprizei secunde. Pavel Platonov a avut doua sanse de gol chiar in debutul mitanului, dar nu prima oara nu a gasit spatiul portii, apoi a faultat in atac.

pauza

Min. 43: Radoi incearca o angajare pentru Dica, insa mingea iese in aut de poarta.

Gol BATE Contrar cursului jocului, gazdele deschid scorul in minutul 40 la o serie de greseli in lant in apararea Stelei. Mingea aruncata in careul stelist dintr-o lovitura libera nu a putut fi respinsa de niciun jucator, Rada trecand cel mai aproape de balon, si Filipenko, liber la sase metri, a trimis pe sub Zapata, iesit tarziu dintre buturi.

Minutul 29: Radoi vede un galben pentru un fault la 25 de metri. Lovitura libera executata de Blizniuk il loveste pe Rada, aflat in zid, fundasul Stelei avand nevoie de ingrijiri medicale pentru a relua jocul.

Nicolae Dica trimite balonul in plasa portii lui Fedorovici, in minutul 24, dar asistentul Luca Magianni a ridicat fanionul pentru a semnaliza pozitia de ofsaid a stelistului. Centrarea lui Croitoru l-a gasit intradevar in afara jocului pe decarul Stelei.

Minutul 13: Contraatac rapid al lui BATE, pornit dupa o greseala a lui Neaga, Pavel Platonov a patruns in careul stelist si a sutat din unghi pe langa poarta, talonat de Mirel Radoi.

Minutul 8: Actiune cursiva de atac a Stelei, mingea a ajuns la Neaga care a reusit un dribling, culcand doi fundasi ai gazdelor si a sutat spre coltul lung, portarul Fedorovici respingand in corner cu un plonjon spectaculos.

Minutul 6: Fundasul stanga al lui BATE, Khagush vede primul cartonas galben al jocului, dupa o intrare dura asupra lui Golanski.

Bielorusii s-au retras in propria jumatate de teren inca din inceputul partidei, permitand stelistilor sa controleze balonul.

Steaua: Zapata – Golanski, Goian, Rada, P.Marin – Nicolita, Radoi, Plesan, Croitoru – Dica, Neaga. Rezerve: Vatca, Nesu, O.Petre, Bicfalvi, Lovin, Badoi, Zaharia.

In tribunele stadionului se afla 4000 de spectatori. Suprafata de joc se prezinta in conditii excelente, desi la Borisov a plouat toata ziua, precipitatiile incetand cu 2 ore inainte de joc.

Steaua va sta in orasul Borisov doar pentru cateva ore. Vicecampioana Romaniei si-a stabilit cartierul general in capitala Belarusului, Minsk, unde a efectuat si antrenamentul oficial. Stelistii au plecat spre Borisov (oras aflat la 70 de kilometri de capitala) miercuri dupa-amiaza si se vor intoarce la Minsk imediat dupa meci. Dupa miezul noptii vor reveni in Romania.

Steaua aniverseaza pe 15 august 60 de ani de la disputarea primului joc din istoria clubului. In aceasta zi in 1947, Steaua, sub denumirea ASA a intalnit intr-un meci amical pe Metalul Emil Costinescu din Sinaia.

HotNews.ro

Adauga un comentariu

*