Dâmboviţa: Maşină de poliţie furată

O maşină de poliţie a fost furată, luni după amiaza, de un bărbat din comuna dâmboviţeană Băleni, dar a fost prins la scurt timp de poliţişti, nu înainte însă ca autorul furtului să se plimbe cu autoturismul prin localitate, cu girofarul pornit, şi să-l şi avarieze, transmite corespondentul ROMPRES.

‘Am fost sesizaÅ£i de agentul de poliÅ£ie Toma Dorinel, ajutor de ÅŸef de post la Băleni, de faptul că un cetăţean a oprit cu o dubă în dreptul postului de PoliÅ£ie ÅŸi, după ce a aruncat cu pietre spre maÅŸina personală a ÅŸefului de post, a plecat pe DJ 711, în direcÅ£ia ComiÅŸani. PoliÅ£istul l-a urmărit cu maÅŸina din dotare, constatând că duba era oprită în apropierea unui liceu. ÃŽntre cei doi a avut loc o altercaÅ£ie, iar Ion Costache, autorul furtului, l-a lovit cu pumnul pe poliÅ£ist, s-a urcat în maÅŸina PoliÅ£iei ÅŸi a plecat’, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului JudeÅ£ean de PoliÅ£ie (IJP) DâmboviÅ£a, Pamela Ropotan.

Poliţia a dispus închiderea localităţii şi, după aproape o jumătate de oră, s-a reuşit prinderea autorului furtului şi recuperarea maşinii de poliţie.

Autorul furtului, Ion Costache, are 45 de ani şi este pensionar pe caz de boală. Poliţia a constatat că acesta nu consumase băuturi alcoolice. Costache este cercetat penal pentru ultraj, furt şi distrugere. ROMPRES

Adauga un comentariu

*