Un copil lovit de părinţi, internat în stare gravă la Brăila

O fetiţă de un an şi două luni din Brăila este internată în stare gravă la spitalul de neurochirurgie din Galaţi, după ce a fost agresată de părinţi. Mama şi concubinul ei sunt cercetaţi de procurorii brăileni pentru tentativă la omor calificat şi riscă până la 25 de ani de închisoare.

Fetiţa a fost lovită la cap în timpul unui conflict între părinţi. Din primele cercetări se pare că mama este cea care a agresat-o. Femeia a declarat însă la spital că micuţa a căzut din pat. Copilul a ajuns la spitalul de neurochirurgie din Galaţi în stare gravă şi are nevoie de cel puţin 30 de zile de îngrijiri medicale.

Femeia, în vârstă de 23 de ani mai are un bebeluÅŸ de trei săptămâni ÅŸi tocmai fusese externată din maternitate. DirecÅ£ia pentru protecÅ£ia copilului Brăila va face o anchetă socială ÅŸi, în funcÅ£ie de rezultatele acesteia, ar putea cere măsuri dure. „Putem să propunem instanÅ£ei plasamentul celor doi copii la un asistent maternal profesionist, dar vom încerca să identificăm ÅŸi o persoană suport din rândul familiei extinse”, a declarat Simona Cimpoae, directorul adjunct al DirecÅ£iei pentru potecÅ£ia copilului.

Mama fetiţei şi concubinul ei sunt audiaţi de către procurorii brăileni şi riscă între 15 şi 25 ani de închisoare pentru tentativă la omor calificat.
Sursa: Realitatea TV

Adauga un comentariu

*