Steaua – Poli Iasi 1-0. Bicfalvi – incredibil!

Minutul 78: cind putini mai credeau ca Steaua are puterea de a deturna meciul din drumul spre 0-0, tinarul mijlocas Eric Bicfalvi a inscris un gol senzational, sutind sub transversala de la 25 de metri.

Eric Bicfalvi, 19 ani, a fost transferat in aceasta vara, fiind recrutat de Steaua de la Jiul Petrosani.

Tensiunea momentului l-a facut pe antrenorul Stelei sa se piarda cu firea – Gheorghe Hagi a intrat pe teren pentru a-i reprosa unui fotbalist de la Iasi (Silvasan) ca a ramas intentionat intins pe gazon pentru a provoca intreruperea jocului! Cu citeva secunde mai devreme, Hagi avusese o disputa verbala pe aceeasi tema cu antrenorul oaspetilor, Ionut Popa.

Jucatorul iesenilor, Cristi Silvasan era intins de citeva zeci de secunde pe gazon (dupa o accidentare), insa inainte ca Steaua sa inscrie, mingea se aflase in posesia coechipierilor sai. Acestia – in loc sa o arunce afara pentru a solicita echipa medicala, au preferat sa atace careul bucurestenilor!

Poli Iasi a reprosat arbitrului Cristi Balaj ingaduinta cu care a acceptat interventia de karateka a lui Radoi asupra lui Palimaru (ratind o degajare, capitanul Stelei s-a dezechilibrat si l-a lovit in fata poe tinarul atacant al lui Poli).

Totodata, iesenii pot evoca un al doilea avertisment pentru Plesan – jocul sau avintat, dincolo de limitele regulamentului, il recomanda pe mijlocas pentru o asemenea sanctiune…

Imediat dupa primirea golului, Poli Iasi a ramas in 10 oameni – a fost eliminat fundasul central Adrian Ilie.

„Este foarte greu sa joci din trei in trei zile. A fost dificil din punct de vedere mental, apoi a trebuit sa facem mai multe schimbari in primul „11”, pentru ca aparuse oboseala la citiva baieti. Am jucat lent in prima parte, iar in cea de a doua am plimbat mingea mai bine… Bicfalvi? A facut un lucru mare in seara asta, dar trebuie sa fie serios, pentru ca are de muncit. Important este ca ii place jocul…” – Gheorghe Hagi, antrenor Steaua

Istoric

Steaua a evitat in extremis un semi-esec impotriva unei echipe Poli Iasi care s-a inchis eficient in majoritatea timpului. Hagi a alcatuit un „11” cu mai multe noutati – principala schimbare a reprezentat-o debutul lui Plesan. Distribuit in centrul liniei de mijloc, Plesan a contribuit la o posesie mai buna (in comparatie cu jocurile anterioare ale Stelei).

Plesan a aparut de multe ori la finalizare, iar echipa lui Hagi s-a apropiat ceva mai mult de spiritul ofensiv pe care il promitea. Cu toate prezentele in careul lui Poli Iasi, Steaua nu a reusit sa inscrie. Iar fara golul de senzatie al lui Bicfalvi (minutul 78), era greu de crezut ca ar fi putut evita semi-esecul.

Suporteri in afara stadionului!

Cel putin o mie de persoane nu au putut intra pe stadion pentru ca nu si-au putut cumpara bilete! Procesul greoi de colectare a datelor personale (obligatoriu in noul sistem de acces pe stadion) a condus spre situatii incredibile – oameni care au stat ore intregi la coada nu au izbutit sa intre in posesia unui bilet.

HotNews.ro

Adauga un comentariu

*