Nou născut găsit mort pe plajă

Scenă de groază la doi paşi de plaja din Constanţa. Trupul neînsufleţit al unui nou-născut a fost găsit de un bărbat în vegetaţia de pe faleza din oraş. Îngrozit, omul a anunţat Poliţia, transmite corespondentul AMOS News.

Criminaliştii nu au putut stabili deocamdată împrejurările în care cadavrul a ajuns acolo şi nici dacă fătul s-a născut viu. Necropsia va stabili cauzele morţii, iar poliţiştii încearcă acum să dea de urma mamei.

Trupul micuţului a fost găsit azi-dimineaţă în vegetaţia falezei de la plaja Modern. Omul intrase în bălării să caute bucăţi de cupru, când un miros de nesuportat i-a atras atenţia. A găsit într-o pungă de plastic resturi de placentă, iar în cealaltă trupul unui făt.

Trupul micuţului a fost transportat la Morgă, unde medicii legişti vor stabili cauza exactă a decesului şi dacă fătul a venit pe lume viu. Poliţiştii au luat amprente de pe cele două pungi şi probe pentru analize ADN. Pe baza lor, vor încerca să dea de urma celei care l-a purtat pe micuţ în pântec. Când va fi depistată, mama ar putea fi judecată pentru pruncucidere şi riscă până la şapte ani de închisoare.

Adauga un comentariu

*