Special pentru locuitorii din Bacău: 1.000 de lei cadou de la Domenia Credit

Domenia Credit IFN, specialistul creditelor ipotecare de pe piaţa locală de profil, parte a GE Money –divizia internaţională de servicii financiare de retail a companiei General Electric-, este acum prezentă şi la Bacău, printr-o nouă agenţie. Domenia îşi extinde astfel prezenţa în 12 oraşe, noul sediu alăturându-se celorlalte 11 centre din Bucureşti, Arad, Braşov, Cluj, Constanţa, Iaşi, Oradea, Sibiu, Timişoara, Târgu Mureş şi Baia Mare.

„Prin inaugurarea noului birou consolidăm prezenţa Domenia Credit în regiunea de Est a ţării şi completăm reţeaua de vânzări a companiei, care acoperă deja o parte semnificativă din teritoriul României. Mai sunt însă oraşe mari în care urmează să deschidem sucursale până la sfârşitul acestui an. Deschiderea sediului Domenia de la Bacău face parte dintr-un program amplu de dezvoltare a reţelei noastre teritoriale.”, a declarat Carmen Retegan, Director General Domenia Credit.

Sediul Domenia Credit din Bacău se află pe strada 9 Mai.

La noul centru va lucra o echipă de profesionişti în domeniul creditelor ipotecare coordonată de Francisc Kall, director de agenţie.

„Punem la dispoziţia clienţilor din Bacău întreaga gamă de finanţări Domenia, respectiv credite pentru achiziţie sau construire de locuinţe, credite pentru renovare, împrumuturi de nevoi personale cu ipotecă, credite de refinanţare cu posibilitatea suplimentării sumei, credite punte sau împrumuturi pentru achiziţie de teren. Specializarea Domenia în credite ipotecare se traduce printr-o serie de avantaje pentru clienţii noştri: rapiditate în acordarea creditelor, acceptarea unor surse variate de venituri, o perioadă de graţie de până la 2 ani, virarea banilor în contul vânzătorului chiar în ziua semnării contractului şi nu în ultimul rând, o rată a dobânzii cu adevărat competitivă pentru achiziţia de locuinţe: de la 5,75%.”, spune directorul noii sucursale.

Odată cu inaugurarea biroului de la Bacău, Domenia Credit lansează şi o promoţie pentru toţi clienţii din acest judet care încheie un contract de creditare la noua agenţie în primele trei luni de la deschiderea acesteia. La semnarea contractului de credit pentru achiziţia unei locuinţe Domenia oferă clienţilor 1.000 de lei cadou, bani pe care îi pot folosi pentru plata taxelor notariale, pentru mobilarea locuinţei sau pentru orice alte cheltuieli rezultate în uma achiziţionării acesteia.

„GE Money este deja prezentă la Bacău printr-un birou al Motoractive Leasing. Expansiunea Domenia Credit se înscrie de asemenea în planurile de dezvoltare ale GE Money în România. Vom continua să deschidem noi unităţi teritoriale atât pentru Domenia, cât şi pentru Motoractive sau Estima, pentru a ne consolida poziţia pe piaţa financiară românească şi pentru a oferi clienţilor avantajul de a avea aproape de ei un furnizor de servicii financiare competitiv şi de încredere, recunoscut în întreaga lume”, a declarat Mark Hampson, Integration Leader GE Money România.

Volumul achiziţiilor finanţate de Domenia Credit în primul semestru al anului 2007 a fost cu 250% mai mare decât cel înregistrat în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Adauga un comentariu

*