PIN Bacau cere interventia lui Basescu pentru podul de la Serbanesti

Printr-o scrisoare deschisa adresata Presedintelui Romaniei, PIN Bacau ii cere acestuia interventia pentru impulsionarea lucrarilor la podul avariat de la Serbanesti dupa modul interventiei Presedintelui in cazul Podului de la Maracineni.

SCRISOARE DESCHISA CATRE PRESEDINTELE ROMANIEI

TRAIAN BASESCU

Stimate Domnule Presedinte,

Partidului Initiativa Nationala – Filiala Bacau va solicita sprijinul in rezolvarea urgenta a situatiei grave privind punctul strategic de pe drumul European 85 respectiv Podul de la Serbanesti.

Accidentul produs in data de 27 iulie, cand o macara a cazut in raul Bistrita avariind singura banda de circulatie practicabila, a dus la oprirea accesului pe acest pod.

In urma acestui eveniment nedorit o parte a podului s-a surpat , circulatia fiind redirijata pe o ruta ocolitoare de 20 de kilometri.

Avand in vedere importanta strategica a acestui obiectiv de infrastructura, consideram necesara interventia dumneavoastra la fel ca in cazul podului de la Maracineni.

Consideram ca prezenta dumneavostra, ar contribui la evaluarea rapida si cu responsabilitate a posibilitatilor de finalizare mai rapida a lucrarilor.

PIN Bacau va propune aceasta solutie,avand in vedere asemanarea izbitoare a celor doua situatii .

Grav afectat de inundatiile din vara anului 2005, Podul de la Serbanesti a intrat in reparatii capitale. Lucrarile insa au inaintat extrem de greu. Termenul de finalizare dat de constructori si administratie,sfarsitul anului 2008, este revoltator .

Solutiile provizorii pe care administratia locala le gaseste, nu rezolva cu nimic situatia grava cu care se confrunta zilnic atat bacauanii cat si cetatenii care tranziteaza aceasta zona.

Inchiderea pe termen lung a circulatiei pe pod aduce mari pierderi tuturor .

Daca la Maracineni s-a putut trebuie sa se poata si la Serbanesti.

Ambele poduri sunt puncte de trecere pe un drum european important si amandoua au fost afectate de inundatii.

In speranta ca si bacauanii sunt importanti pentru dumneavoastra speram sa dati curs initiativei noastre.

Organizatia PIN BACAU

Comentarii

  1. Bacaul a ajuns America ! Si la americani a cazut un pod , si ce pod !

  2. Urechi mari a zis:

    Umbla vorba prin targ,ca….podu de la Serbanesti Bacau….ar fi ceva cusut cu ata rosie!

Adauga un comentariu

*