Sondaj CURS: PSD urca in sondaje

Partidul Democrat ar obtine 40% din voturi la alegerile europarlamentare, secondat la mare distanta de PSD, cu 21 de procente, se arata intr-un sondaj de opinie realizat de CURS la comanda PLD. Rezultatele sondajului sunt mai bune pentru social-democrati fata de cele prezentate in urma cu doar o luna, de acelasi institut de sondare.

Potrivit sondajului CURS, citat de agentia Newsin, in cazul in care duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Parlamentul European, romanii ar vota astfel: 40% cu PD, 21% cu PSD, 13% cu PNL, 6% cu PNG, 5% cu PRM si UDMR si 4% cu PLD.

Traian Basescu ramane in continuare politicianul cel mai de incredere din Romania, cu 55% din voturi, urmat de Theodor Stolojan cu 36%. Pe ultima treapta a podiumului se afla Gigi Becali, urmat de Mona Musca.

Sondajul a fost realizat pe un esantion de 1091 de subiecti, in perioada 5-15 iulie, si are o marja de eroare de plus-minus 3%.

Un sondaj similar publicat in urma cu o luna de Evenimentul Zilei arata ca PD-ul ar fi obtinut 43% in cazul alegerilor europarlamentare, pierzand astfel, in doar o luna de zile, 3 procente.

PSD-ul este partidul cu cea mai puternica ascensiune, castigand intr-o luna 2% procente.

Comentarii

  1. Faceti-i in continuare reclama PSD-ului ca tot nimic nu este in stare decat sa-si imbogateasca pe unii membri ai sai:Hrebenciuc,Dan Nica Nastase,Geoana si alti…..

Adauga un comentariu

*