Matt Damon a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Atunci când bunii prieteni Matt Damon şi Ben Affleck erau la începutul carierei de actor, ei locuiau împreună într-un apartament modest în apropiere de Hollywood Boulevard. Matt Damon povesteşte că obişnuia să se uite la stelele cu numele actorilor celebri de pe pavaj şi visa cu ochii deschişi că într-o zi numele său va trecut pe o astfel de stea. Visul său s-a împlinit miercuri, informează Associated Press recepţionată de Rompres.

Matt Damon

Matt Damon

‘De câteva ori în viaţă am trăit niÅŸte experienÅ£e ce au fost pur ÅŸi simplu prea intense pentru a nu-mi fi teamă că nu sunt reale, iar acest semn de recunoaÅŸtere a carierei mele intră în această categorie, ”a declarat actorul în timpul ceremoniei de dezvăluire a stelei ce-i poartă numele.

Damon, 36 de ani, a câştigat un premiu Oscar alături de prietenul său Ben Affleck în 1998 cu filmul ‘Good Will Hunting’. El a mai jucat în ‘The Departed’, ‘The Good Shepherd’ ÅŸi în seria ‘Ocean’s Eleven’. Recent el a încheiat filmările la pelicula ‘The Bourne Ultimatum’, cel de-al treilea film din seria de acÅ£iune ÅŸi spionaj inaugurată de ”The Bourne Identity” ÅŸi continuată cu ”The Bourne Supremacy”.ROMPRES/

Adauga un comentariu

*