Ce-am ajuns!

Oameni nevinovati batuti cu salbaticie pe Insula de Agrement sub ochii goliti de competenta si tampi de frica ai politistilor Primariei. Parcuri si locuri de joaca din cartiere lasate in paragina, in timp ce pe strazile centrale se lafaie aranjamente florale si banci noi si scumpe.

Scandaluri repetate si muzica data la maxim in intunericul mahalalelor la doi pasi de strazile luminate pe unde patruleaza indivizi in uniforma, care au datoria sa ne asigure linistea. Masini de fite care incalca toate legile de circulatie posibile sub privirile orbite de spaga si ordine de sus. Oameni sleiti de canicula care nu gasesc un strop de apa rece pe strada, desi Primaria avea obligatia sa le asigure si asistenta medicala.

Banii din taxe si impozite dusi catre buzunarele prietenilor si aliatilor politici prin licitatii murdare. Piete scumpe, in care speculantii isi bat joc de producatori, in timp ce sefii din Primarie inchid ochii si deschid buzunarele.

Ghene de gunoi gretoase si tomberoane puse in pragul blocurilor. Trafic mai aglomerat ca-n Bucuresti, praf, mizerie, nepasare. Asa am ajuns cu un an inainte de alegerile locale pentru Primaria Bacau.

E rau ca-i asa! E bine ca a mai ramas doar un an!

Nelu BROSTEANU

Adauga un comentariu

*