Casa noua de Zilele Slanicului

Renovat in spiritul arhitecturii traditionale a locului, noul sediu al Primariei Slanic Moldova a fost sfintit de PS Ioachim Bacauanul, care i-a binecuvantat pe toti cei care se ostenesc in slujba comunitatii.

slanic1.JPGPrimarul statiunii, Andrei Serban, s-a aratat foarte multumit de aceasta reusita si a promis ca munca sa si a angajatilor administratiei locale va fi si mai eficienta pentrucetateni. Si cum un agajament se cuvine a fi pecetluit cum se cuvine, trei zile si tot cam atatea nopti s-a petrecut la Zilele statiunii Slanic Moldova.

Concerte cu interpreti si trupe la moda, dar si cantareti si formatii folclorice de renume au dat atmosferei cuvenita bucurie a unui moment ce nu trebuie uitat prea curand. Pe langa apele minerale de la izvoarele in sfarsit reamenajate, berea a intretinut antrenul pana cand a putut fiecare sa reziste.

Acelasi primar Serban a mai gasit si un alt motiv de petrecere: „Statiunea Slanic Moldova redevine zi dupa zi ceea ce a fost odata – Perla Moldovei. De aceea este justificat acest eveniment, ca sa puncteze si sa sarbatoreasca un fapt imbucurator.”

Adauga un comentariu

*