Fotbal: ÃŽncepe balul

Cel mai aşteptat sezon din istoria fotbalului românesc începe miercuri seara cu finala Supercupei dintre campioana, Dinamo, şi câştigătoarea Cupei României, Rapid.

După un sezon dominat copios şi o campanie importantă de achiziţii, Dinamo pare una din favoritele certe ale ediţiei 2007-2008, opinia generală fiind aceea că elevii lui Mircea Rednic se pot împiedica în drumul spre îndeplinirea obiectivelor doar de atitudinea propria.

Prima ocazie pentru Claudiu Niculescu şi compania de a-şi demonstra valoarea este finala Supercupei cu Rapid, o meci extrem de important atât din cauza faptului că este un trofeu pus în joc cât şi datorită posibilităţii de a acumula cât mai multe meciuri oficiale înainte de turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

De partea cealaltă, Rapid pare să-şi fi rezolvat într-o mare măsură anumite probleme de bucătăria internă însă este evident că giuleştenii pornesc cu şansa a doua atât strict în meciul cu Dinamo de miercuri cât şi în campionatul ce stă să înceapă.

Patronul George Copos încearcă pe ultimii metri să dea ceva lovituri pe piaţa transferurilor semn că nu a învăţat totuşi nimic de anul trecut când a punctat de asemenea pe final pe piaţa transferurilor şi echipa a avut de pierdut la capitolul omogenitate.

În ciuda faptului că se întâlnesc două dintre cele mai spectaculoase echipe din România, show-ul va fi aproape sigur influenţat de căldura înregistrată în această perioadă în Capitală.

Mai mult, nici în tribune nu este aşteptat un spectacol special atât din cauza căldurii cât şi din pricina perioadei în care se dispută meciul, o perioadă dedicată mai degrabă concediilor.

Antrenorul Mircea Rednic ar putea începe meciul cu LobonÅ£ – Blay, MoÅ£i, Radu Åžtefan, Pulhac – Adrian Cristea, Mărgăritescu, Cătălin Munteanu – Zicu, Claudiu Niculescu, Florin Bratu, iar Cristiano Bergodi ar putea răspunde cu DănuÅ£ Coman – Săpunaru, Marius Constantin, Maftei, Bozovic – Măldărăşanu, Costin Lazăr, Grigorie – Cesinha, Mazilu, Buga.

Adauga un comentariu

*