Disfuncţiile sexuale- o problema de actualitate

Pierderea funcţiei erectile este una dintre cele mai mari probleme din viata unui bărbat. Dacă, tulburarile au aparut la o vârstă tânără, situaţia este cu atât mai stânjenitoare şi înspăimântatoare pentru cel implicat ducând la absenţa comunicării, puţini fiind bărbaţii care vorbesc despre problemele lor sexuale.
Cifrele arată că aproximativ 150 de milioane de barbati din lume sunt afectaţi de aceste probleme, în Romînia 25% din bărbaţii peste 35 de ani suferind de tulburări de dinamică sexuală.
Tulburările apar în majoritatea cazurilor şi sunt asociate unor afecţiuni medicale, tratamentelor medicamentoase sau ţin de modul de viaţă al fiecarui bărbat.
80% din cazurile de disfuncţii sexuale apar in contextul unor afecţiuni cronice (DZ, afecţiuni cardio-vasculare, tulburări neurologice) mai mult sau mai puţin diagnosticate şi doar 20% se datoreaza factorilor psihici. Mai sunt citate: abuzul de alcool, fumatul si drogurile, tratamentele antihipertensive si hipocolesterolemiante.
Opţiunile terapeutice disponibile la ora actuală sunt multiple: tratamente orale, aplicaţii locale şi injecţii in corpii cavernoşi, implanturi.
Un astfel de produs este Stand Up, recomandat de Dr. Ionut Moraru. Conceput pentru a acţiona atât din interior , capsulele având efect energizant si afrodisiac, dar şi din interior, gelul având rolul de a creşte oxigenarea ţesuturilor. Acţiunea cumulată a substanţelor active conţinute in cele cinci tipuri de plante ( guarana, ginseng siberian, yohimbe, ginkgo biloba si serenoa repens) determină apariţia de efecte pozitive asupra funcţiei sexuale masculine: stimulează circulaţia sangvina la nivelul corpilor cavernoşi, cresc vigilenţa şi intensifică metabolismul general.
Pentru efecte durabile Dr. Ionut Moraru vă recomandă asocierea sub forma:
Stand Up+Royal Tonic Adulţi
Pentru mai multe detalii sunţi la 0724.330.875 sau scrieţi la ionutmoraru@softnet.ro.

Adauga un comentariu

*