Crima pasionala in Bacau

Cu o lună înainte de a deveni mamă, o tânără din Bacău şi-a ucis cu un gest fulgerător partenerul. Nu a acceptat sub nicio formă faptul că bărbatul voia să o părăsească.

Crima s-a petrecut sub ochii unui martor lipsit de puteri, o bătrână imobilizată la pat, gazda celor doi tineri. Femeia le-a povestit anchetatorilor că iubitul fetei de 18 ani se tot plângea că aceasta nu se purta ca o adevărată gospodină. Deşi însărcinată o tot ameninţa că o va părăsi.

Fata l-a înjunghiat pe tânăr fără milă, iar bărbatul a murit în câteva clipe. După o secundă de tăcere, şi-a dat seama ce a facut şi a început să plângă şi să-şi implore iubitul să nu moară. Din păcate, bărbatul s-a stins în câteva clipe: lama cuţitului i-a tăiat un vas important de sânge.

Pentru că este însărcinată, fata va fi cercetată în stare de libertate.

Comentarii

  1. Corina Pruncu a zis:

    Era varul meu si aceasta veste m-a ingrozit cand sora mea m-a sunat si mi-a spus ce s-a intamplat. Pur si simplu nu pot sa realizez ca s-a intamplat.Eu locuiest in anglia si din nefericire nu pot sa vin la imormantare am plans toata ziua dar stiu ca toate astea nu o sa-l aduca inapoi.25 de ani avea nici nu a avut timp sa-si traiasca viatza.D-zeu s-al ierte si sa se odihneasca in pace.

Adauga un comentariu

*