“Festivalul verii” – 3 zile de distractie pentru onesteni

Primaria Onesti a anuntat ca va organiza si anul acesta “Festivalul verii”, o manifestare traditionala care seamana mai mult cu o serbare câmpeneasca, care in primii ani s-a desfasurat sub denumirea de “Festivalul berii”. Manifestarea a fost programata pentru perioada 24 – 26 august si va avea loc tot in parcul central al municipiului, la fel ca si pâna acum.

Sunt asteptati sa participe in special comerciantii din Onesti si de pe Valea Trotusului, dar si din alte localitati ale judetului, ba chiar si din alte judete. Ponderea o vor detine, ca si pâna acum, unitatile de alimentatie publica, iar produsele cele mai cautate vor fi, inevitabil, micii si berea. Insa comerciantii trebuie sa fie mai atenti in privinta calitatii acestor produse, pentru ca multi onesteni s-au plâns, la editiile anterioare, ca micii erau stricati iar berea era veche. In plus, multor onesteni li s-a parut ca si pretul acestor produse a fost cam piperat in unii ani. Daca situatia se va repeta si anul acesta, consumatorii se vor orienta catre alte produse, cum ar preparatele din peste sau cele din carne de pasare, vinurile sau taria. De asemenea, onestenii ar putea sa paraseasca distractia din parc si sa se indrepte catre puzderia de baruri si restaurante din zona, care sunt, de obicei, arhipline in perioada festivalului.

Program artistic plin

Onestenii nu vin in parc doar pentru mâncare si bautura, ci si pentru programul artistic al festivalului, realizat in colaborare cu scolile de muzica din oras, Casa de Cultura a municipiului si Casa de discuri “Electro Star”. Onestiul sta foarte bine la partea artistica, mai ales la muzica si dansuri, iar nenumaratele vedete in domeniu, consacrate sau in curs de afirmare, pot sustine lejer programul artistic. ~nsa la fiecare din editiile trecute, pe scena festivalului au urcat si interpreti renumiti in tara, superstaruri ale muzicii usoare românesti sau artisti care abordeaza alte genuri muzicale. Pentru editia din acest an, nu a fost anuntat niciun cap de afis, pâna acum. “~i asiguram pe onesteni ca vor avea parte de multe surprize placute, in special de surprize muzicale”, a tinut sa precizeze primarul Emil Lemnaru, principalul organizator al manifestarii.

Gheorghe LEU

Comentarii

  1. stam bine la partea artistica? hai sa radem….nu ai ce vedea in parc la festival

  2. Festivalul de la Onesti e o vrajeala. Un casetofon pot sa-mmi pun sa cante si acasa, iar micii pe care ii fac eu sunt mai buni. dragi organizatori: faceti ceva ca lumea sau nu mai faceti nimic!

  3. Din pacate la partea artistica onestiul este un dezastru lumea a fost nemultumita de citiva ani incoace nu exista o scena buna se aude dezastruos lumina e asigurata de 8 becuri de 100 de w si acasa am lumina mai buna decit acolo pe scena . La partea artistica nu s-au mai adus nume mari de citiva ani buni si multe lumea trage concluzii de genul ca primaria nu mai are bani ca alte orase sa aduca nume celebre .pe linga faptul ca daca vor sa vina cintareti celebri intreaba de partea tehnica care e un dezastru si practic renunta sa mai vina .Prin aceasta manifestare casa de cultura isi mai rotunjeste veniturile prin alocare de fonduri din partea primariei care zic eu crede ca scapa ieftin punid toti greieri sa cinte pe scena peste melody celebre

Adauga un comentariu

*