Simona Patruleasa si Adelina Elisei se razboiesc pe Chivu

Atmosfera incarcata in ‘Antene’. Frumoasele prezentatoare ale stirilor sportive de la Antena 1, respectiv Antena 3, Simona Patruleasa si Adelina Elisei, sunt pe picior de razboi. Motivul vrajbei lor este unul dintre cei mai frumosi, bogati si plini de succes burlaci ai Romaniei: Cristi Chivu.
Pana acum aproape o luna, cand Chivu (26 ani) si-a adjudecat-o ca iubita, de Adelina Elisei (25 ani) nu auzise aproape nimeni. Acum e pe val, ca doar intra intr-un pat ‘incalzit’ de Andreea Raicu si Maria Marinescu, nu? Problema e ca atentia de care se bucura nu pare sa-i faca bine frumoasei in cariera. Dupa mediatizarea idilei dintre ea si vedeta de la AS Roma, Adelina, cu ‘cota’ crescuta, urma sa fie transferata de la Antena 3 la Antena 1. Acest lucru nu s-a intamplat si – conform unor surse de la televiziunea din Baneasa – nici ca se va mai materializa curand. Adelina si-a minat urcusul prin balbele si slaba prezenta scenica de la Festivalul de la Callatis. Apoi a urmat alta lovitura: in peisaj si-a facut aparitia Simona Patruleasa…

Ei bine, Simona (32 ani) nu e doar ‘cea mai sexy vedeta’, conform topului FHM, ci, se pare, si o rivala de temut pentru Adelina. In 2006 au circulat zvonuri conform carora frumoasa ar fi incercat sa-i intre in gratii lui Chivu. Cei doi n-au format un cuplu si nici nu s-a descoperit cine pe cine n-a vrut. Unele surse din apropierea brunetei sustin ca aceasta ar fi insistat, asaltandu-l pe fotbalist telefoane si mesaje dragastoase, dar el n-a vrut-o ca iubita. Altii sustin ca, de fapt, Chivu, i-ar fi trimis sms-uri Simonei si ca ea l-ar fi refuzat.

La sms-uri ajungem si in cazul Adelinei, pentru ca fotbalistul s-a folosit de aceasta ‘arma’ moderna pentru a o cuceri.

Persoanele prezente in culisele festivalului de la Callatis au putut lesne observa ca pe mobilul Adelinei soseau foarte des mesaje de la Cristi. Intrebata, Adelina a confirmat sursa sms-urilor.

Tot in timpul festivalului s-au intalnit si ‘rivalele’. Intr-una din zile, Adelina si Simona au facut un spot pentru stiri. Ceva s-a intamplat intre cele doua, pentru ca Adelina a plecat val-vartej imediat dupa filmare. O persoana aflata la fata locului povesteste ca Patruleasa i-ar fi marturisit colegei sale ca povestea sms-urilor schimbate cu Chivu e reala, dar ca ea nu a avut nimic de-a face cu fotbalistul si ca ar vrea sa clarifice situatia pentru ca intre ele doua sa nu existe resentimente.

Adelina a inteles insa ca Simona a vrut sa-i dea peste nas a-mintindu-i acel episod si a facut tam-tam pe acest subiect.

Scandalul starnit de discutia celor doua s-a intors insa impotriva proaspetei iubite a lui Chivu, al carei transfer la Antena 1 a fost anulat. Asadar, Simona nu va imparti cu nimeni titulatura de vedeta a stirilor sportive de la Antena 1. Nu inca…

Cat e gura lumii si cat e adevar in toata aceasta poveste? Gura lumii poate ca a dat proportii razboiului dintre cele doua frumoase, dar adevarul este ca… razboiul exista! Iar miza este, dupa cum spuneam, unul dintre cei mai ravniti barbati din Romania. Unul care, daca ar face casting de iubite, ar fi asaltat de mii de scrisori de la admiratoare. Asa ca de ce nu s-ar certa pe el si vedetele?

integral in libertatea

Adauga un comentariu

*