Elev al Şcolii de Aviaţie de la Boboc, mort într-un accident de maşină

Un elev al Şcolii de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene, de la Boboc, a murit, iar alţi trei au fost grav răniţi, vineri, într-un accident rutier, petrecut pe raza localităţii Boboc, la câţiva metri de intrarea în unitate, transmite corespondentul NewsIn.

Îmbarcaţi într-un autoturism Dacia 1300, cei patru tineri, doi din Buzău, unul din Olt, iar celălalt din Paşcani, tocmai se întorceau din municipiul Buzău, fiind învoiţi cu ocazia Zilei Aviaţiei.

Când s-au apropiat la mai puţin de 20 de metri de poarta unităţii, în jurul orei 19.30, şoferul maşinii a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de mai mulţi pomi. Tânărul din Paşcani, Claudiu Aoanei, aflat pe bancheta din spate, a murit pe loc, iar ceilalţi trei au fost grav răniţi, necesitând internarea la Spitalul Judeţean. Ulterior, unul dintre elevii răniţi a fost transportat la Spitalul Militar, urmând ca tot acolo să fie transferaţi şi ceilalţi doi răniţi, imediat ce medicii buzoieni reuşesc să-i stabilizeze hemodinamic.

Conducerea Şcolii de Aplicaţie pentru Aviaţie, de la Boboc, s-a întrunit de urgenţă, pentru a verifica împrejurările în care s-a produs accidentul.

Comentarii

  1. sa plateasca cel care a fost vinovat.cu viata unui om nu trebiue sa se joace nimeni

  2. sa plateasca cine a gesit

  3. nu a fost accident de masina ci omor din culpa..plus conducere in stare de ebrietate si tainuire..in sfarsit soferul a recunoscut ca baiatul nu era in masina..Dumnezeu sa-l ierte pt ca a avut un suflet mare!

Adauga un comentariu

*