Două persoane au murit şi alte opt au fost rănite, pe Autostrada Soarelui

Două persoane au murit şi alte opt au fost rănite în două accidente grave care s-au produs sâmbătă dimineaţă pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers Bucureşti Constanţa, la km 144+200 (staţie de taxare), informează Inspectoratul General al Poliţiei printr-un comunicat remis Agenţiei NewsIn.

Primul accident s-a produs în jurul orei 4.15, când un tânăr de 20 de ani, aflat la volanul unui autoturism Dacia Logan, care circula cu virteză foarte mare, a acroşat bordura alveolei de separare a benzilor de intrare în staţia de taxare şi a pierdut controlul volanului, lovindu-se de un stâlp de susţinere al acoperişului staţiei. În urma accidentului, şoferul şi cei patru pasageri aflaţi în maşină au fost răniţi.

La scurt timp după acest incident, un alt tânăr, de 22 de ani, din Bucureşti, care conducea un autoturism Dacia 1310, a acroşat şi el bordura staţiei de taxare, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune frontală cu acelaşi stâlp metalic de susţinere a acoperişului staţiei. În urma impactului, două persoane aflate în maşină au murit, iar şoferul şi ceilalţi doi pasageri au fost grav răniţi.

Adauga un comentariu

*