Ionut Tomescu, dat afara

Organizata in mare graba, ultima conferinta de presa a lui Romeo Stavarache a avut drept subiect de mare interes „ejectarea” lui Ionut Tomescu, cel care s-a ocupat intr-un stil foarte personal de relatia primarului (si, uneori, a Primariei) cu media locale. Satul, probabil, pâna peste cap de gafele subalternului sau, edilul sef a Bacaului a gasit drept inlocuitor o necunoscuta, Mihaela Grosu, care a activat pâna acum in cadrul Serviciul de Implementari Programe. Primarul Stavarache a declarat ca aceasta mutare s-a facut ca urmare a faptului ca Primaria Bacau urmeaza sa implementeze mai multe proiecte, iar Ionut Tomescu ar fi foarte potrivit sa se ocupe de supravegherea acestora. Unul dintre acestea ar fi infratirea cu orasul Torino. Exista insa destule voci care pun aceasta retrogradare pe seama actelor total contraproductive ale lui Tomescu, acte care i-au adus numai deservicii actualului primar. Venit pe un val umflat si de presa, Stavarache stie foarte bine cât este de periculos sa ai dusmani ziaristii. De aceea, a preferat sa-si indeparteze protejatul dintr-o functie vizibila si influenta pentru a-si conserva capitalul electoral. Pe de alta parte, Ionut Tomescu s-ar afla printre cei care au suparat multa lume din municipiu, atât prin atitudinea aroganta, dar si prin „sugestiile” neortodoxe formulate atunci când era vorba despre obtinerea unor beneficii din Primarie.
www.observatordebacau.ro

Comentarii

  1. frate, asta-i avansare, nu retrogradare! iesiri in strainatate, fonduri, diurne, relatii si multe altele. toate pe mana unui singur om. dar, asa e in viata: nu poti sa dai afara unul care stie prea multe despre tine, asa ca il impingi intr-o functie mai calduta si ferita de ochii si gura lumii. felicitari domnului tomescu pentru avansare!

  2. Prietenul tau a zis:

    Felicitari domnule Tomescu!
    Ai mai reusit sa mai pacalesti vigilenta bacauanilor!
    Acest articol din 2007 nu a inscris si marea jafuiala a proiectului BACAU 600, 27 miliarde de lei manevrati inteligent spre disparitie in 2008.
    Felicitari inca o data. Pe cind vei lua locul lui Benea?

Adauga un comentariu

*