Bebeluşa Delia se mărită cu Vali Bărbulescu

În timp ce colega ei blondă se distrează prin Ibiza, bebeluşa brunetă, Delia, are cu totul alte planuri. Mai precis, le face pe cele de nuntă, intenţionând să se mărite cât mai repede cu putinţă cu iubitul ei, nimeni altul decât DJ-ul Vali Bărbulescu.

Artistul şi bebeluşa s-au conoscut în urmă cu mai mulţi ani, încă de pe timpul când bărbatul era însurat cu prezentatoarea TV Irenne, fiica influentului om de afaceri Florin Pârvu. Îndrăgostit până peste cap de Delia, Vali nu a stat mult pe gânduri şi a divorţat de soţia sa, la sfârşitul anului 2005, în ciuda presiunilor făcute din partea tatălui acesteia şi a celor ale naşului de căsătorie, nimeni altul decât impresarul Giovani Becali.

Rămas fără soţie, DJ-ul şi-a continuat nestingherit povestea de dragoste cu bebeluşa sa. Cei doi se înţeles de minune atât pe plan afectiv, cât şi pe plan profesional, Delia fiind văzută mai tot timpul făcând atmosferă la petrecerile din cluburile bucureştene la care iubitul ei mixează live muzică house. Mai mult, prietenii cuplului au dezvăluit pentru cotidianul 7 Plus că cei doi se gândesc deja la nuntă, considerându-se potriviţi unul pentru celălalt.

Delia ÅŸi Vali formează de mai bine de doi ani un cuplu, fiind convinÅŸi că sunt potriviÅ£i unul pentru celălalt. Drept urmare, potrivit sursei citate, nu ar fi exclus ca cei doi să îşi unească destinele chiar la sfârÅŸitul acestui an. Ce va urma apoi, vom vedea. Probabil un bebeluÅŸ pentru sexoasa bebeluşă brunetă…

Adauga un comentariu

*