Poliţist în comă, după ce a provocat un accident de circulaţie

Un agent de la postul de poliţie din localitatea timişană Racoviţa a ajuns în comă în urma unui accident de maşină, după ce s-a urcat la volanul autoturismului fără să posede permis de conducere, transmite corespondentul NewsIn.

„La mine în buletinul evenimentelor nu scrie de permis, ci doar de faptul că accidentul s-a datorat unei depăşiri neregulamentare, că agentul nu purta centură de siguranţă şi că nu s-au putut recolta probe biologice din cauza faptului că victima era în comă. El se află acum la Spitalul Judeţean de Urgenţă Timişoara în comă profundă”, a declarat, miercuri, pentru NewsIn, Ioana Preda, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

Accidentul în urma căruia agentul Dorel Vasi a ajuns în comă s-ar fi datorat faptului că autoturismul condus de poliţist a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un autotren care transporta balastru, dar care circula reglementar.

Biroul de presă al poliţiei timişene nu a amintit de acest accident în buletinul de presă din ziua de miercuri. Surse din poliţie au precizat, însă, că în autoturismul condus de agentul Vasi s-au mai aflat două persoane, care au fost şi ele accidentate uşor, dar care se află în afara oricărui pericol.

Accidentul rutier s-a produs miercuri la ora 5.30, după ce agentul de poliţie s-a urcat la volanul autoturismului recent achiziţionat, la sfârşitul unei nopţi petrecute la o grădină de vară din staţiunea Buziaş, unde acesta domicilia. Agentul intenţiona să ajungă în localitatea Racoviţa, unde îndeplinea funcţia de adjunct al şefului de post, din comună, dar accidentul s-a produs la doar câteva sute de metri distanţă de momentul în care acesta s-a urcat la volan.

Adauga un comentariu

*