ANT: Copiii din tabăra de la Năvodari îşi pot cere banii înapoi

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor trimis, sâmbătă un comunicat referitor la situaţia regăsită în cazul taberei şcolare de la Năvodari, cu privire la serviciile prestate de aceasta către consumatori. AMOS News redă integral comunicatul.

„ÃŽn cazul consumatorilor a căror interese economice au fost afectate, prin imposibilitatea de a beneficia în totalitate de serviciile achitate, precizăm că aceÅŸtia au dreptul de a solicita restituirea contravalorii serviciilor de care nu au beneficiat, dar care au fost însă achitate.

Aceste solicitări vor fi îndreptate către administraţia taberei şcolare respective, numai în cazul în care, consumatorilor nu li s-a acordat posibilitatea continuării sejurului în altă locaţie, fără costuri suplimentare.

ÃŽn ceea ce priveÅŸte solicitările referitoare la despăgubiri, altele decât cele menÅ£ionate mai sus, precizăm că, în conformitate cu dispoziÅ£iile art. 16 alin. 2 din O.G. nr. 21/1992 republicată, aceÅŸtia se pot adresa instanÅ£ei judecătoreÅŸti competente”.

Adauga un comentariu

*