Chivu rămâne la AS Roma, dar riscă o suspendare de la FIFA!

Negocierile de miercuri dintre impresarul Victor Becali şi oficialii grupării AS Roma se pare că nu au mers prea bine. Agenţia Datasport a anunţat că tratativele au fost întrerupte, iar fundaşul Cristi Chivu va rămâne în capitala Italiei, urmând să înceapă pregătirile alături de AS Roma. „Tratativele dintre oficialii romani şi procuratorul românului, Victor Becali, s-au întrerupt brusc. Jucătorul, care în zilele trecute a refuzat propunerea de la Real Madrid, cu care Roma se înţelesese pentu 18 milioane de euro, va începe pregătirea alături de coechipierii săi şi nu va fi cedat la Internazionale Milano. În acest punct, se poate intui cu uşurinţă că Chivu voia să plece la parametri zero anul viitor, atunci când îi va expira contractul cu AS Roma”, scrie Datasport.

Mascarada fraţilor Becali nu se termină însă aici, pentru că directorul sportiv al Romei, Daniele Prade, a declarat la finalul negocierilor că prin refuzul de a merge la Real Madrid, Chivu a produs o „pagubă incalculabilă” grupării romane. Deşi nu avea acceptul grupării din Capitală de a negocia cu Inter, Giovanni Becali a făcut-o şi a refuzat oferta de 18 milioane de euro din partea spaniolilor de la Real Madrid, doar pentru că avea o înţelegere verbală cu patronul interist, Massimo Moratti, „înţelegere ce valorează cât un contract”, după cum spunea impresarul. Cum Inter a scăzut drastic oferta pentru Chivu în momentul în care Real şi Barcelona s-au retras din cursa pentru căpitanul României, AS Roma nu a putut accepta oferta şi se vede nevoită acum să-l piardă pe Chivu, fără să ia niciun ban pe el, la finalul sezonului viitor. Clubul roman va ieşi astfel în pagubă din toată această afacere, dar există şi posibilitatea de a reclama la FIFA înşelătoria realizată de fraţii Becali, lucru care ar putea duce chiar la suspendarea lui Chivu pentru complicitate.

Chiar dacă sunt supăraţi pe jucător, oficialii romani şi-au exprimat dorinţa de a-l convoca pe Chivu la reunirea lotului şi de a-l ţine până la finalul contractului, însă cu siguranţă jucătorul nu va avea parte de o primire prea plăcută pe Olimpico, după ce şi-a exprimat dorinţa de a juca la o rivală a Romei. Un semn de nemulţumire al fanilor a apărut chiar miercuri, când unul dintre aceştia l-a scos pe căpitanul naţionalei României la vânzare! Fundaşul putea fi achiziţionat de pe magazinul online eBay, unde fanul îi invita pe vizitatori să liciteze pentru „un mercenar cu fundiţe”. „Îl vând celui care oferă mai mult pe Cristian Chivu! Chiar pe el, fundaşul echipei AS Roma îndrăgostit de bani! Dacă veţi şti să faceţi o ofertă bună, veţi vedea că vă va urma oriunde, doar dacă cineva nu va oferi mai mult. Sfidaţi echipe ca Real Madrid, Barcelona şi Inter! Distraţi-vă şi oferiţi cinci milioane de euro şi veţi vedea că el oricum s-a înţeles cu alţii. Sunt la pachet şi fraţii Becali (impresarii lui)! Gândiţi-vă, puteţi juca fotbal în grădină cu Chivu, iar fraţii Becali să facă pe portarii. Taxele de expediere? Totul este gratis, vor fi aduşi în şuturi de fanii romani”, se arăta în mesajul postat de site-ul eBay, care ulterior a fost şters când a ajuns la 59 de oferte, cea mai mare fiind de 10 milioane de euro. antena 3

Adauga un comentariu

*