Bacauanca Moni Columbeanu a slăbit! Oare de ce?!

La vreun an de la BAC, Moni s-a schimbat din multe puncte de vedere în ultimii doi ani. Dacă pe 13 iulie 2005, băcăuanca de doar 18 ani venea în Capitală, fugind de inundaţiile din Moldova cu microbuzul, acum, soţia lui Iri poate fi considerată o adevărată doamnă. Doamna Columbeanu, mai precis.

Una dintre schimbările tinerei este de natură fiziologică, turiştii din staţiunea Mamaia având prilejul în acest weekend să o admire pe moldoveancă în toată splendoarea ei, dar să şi constate că aceasta a slăbit serios în ultimul timp. „Echipată” cu un maiou alb cu verde şi cu o fustiţă scurtă roz, Moni şi-a scos fetiţa pentru prima dată la plajă, a aflat cotidianul Click. Vrând să arate probabil că sunt şi ei tot oameni, comportamentul excetric fiind nimic mai mult decât un eventual „hobby” periodic, cei doi Columbeni, însoţiţi de Irina şi de bona acesteia, şi-au făcut apariţa pe o plajă din Mamaia, spre surprinderea celor din jur.

Moni şi Iri s-au distrat, s-au răsfăţat la soare, în timp ce bona s-a ocupat de fetiţă, dar s-au şi jucat cu Irina în valurile mării. Fizicul femeii ridică însă anumite semne de întrebare. Care să fie motivele pentru care băcăuanca a slăbit într-un mod atât de evident?! Să fie oare noua ei viaţă, de mămică?! Sau poate extenuanta sesiune, care de abia s-a încheiat?! Cine ştie, poate că moldovencei chiar nu îi prieşte traiul de lux „a la Columbeanu”…
sursa antena 3 .ro

Adauga un comentariu

*