Au aflat! Stefan Banica i-a facut Andreei Marin un baietel

Gravidă în cinci luni şi jumătate, Andreea Marin a decis că este momentul să afle sexul copilului. Nu de alta, dar Zâna a anunţat în dese rânduri că doreşte o fetiţă, deşi soţul ei, Ştefan Bănică Jr, a mărturisit că mai vrea un băieţel, deşi mai are unul cu Camelia Constantinescu.

În această ordine de idei, prezentatoarea Surprizelor şi cântăreţul ei au făcut o vizită la ecograf pentu o analiză amănunţită a evoluţiei fătului, a aflat Cancan. Acolo însă, surprize-surprize! Zâna a aflat că nu va avea mult dorita fetiţă, ci un băieţel. Cu toate acestea, viitoarea mămică a primit vestea cu zâmbetul pe buze, aşteptând cu nerăbdare venirea lunii noiembrie, când, cel mai probabil, va naşte.

De partea cealaltă, Ştefan s-a declarat mulţumit de „perfomanţele” sale de acum cinci luni şi jumătate, fiind foarte fericit că îi va dărui micuţului Radu Ştefan, în vârstă de patru ani, un frăţior mai mic.

Zâna a mai aflat, în urma analizelor, că fătul se dezvoltă armonios, fără complicaţii. După cum chiar ea a anunţat, Andreea va naşte într-o clinică privată din Franţa, nedorind poate să aibă de a face cu eventualele neplăceri provocate de medicina din ţara noastră. Mai mult, starleta a făcut deja o vizită în acest sens în ţara lui Napoleon pentru a face cunoştinţă cu doctorul care o va ajuta să-şi aducă fiul pe lume în toamna acestui an.

Adauga un comentariu

*