Jiul: Sdrobiş îl critică pe Hagi pentru că nu l-a oprit pe Pintilii la Steaua

Managerul general al Jiului, Ioan SdrobiÅŸ, a declarat luni, pentru NewsIn, că Steaua a făcut o mare greÅŸeală deoarece nu l-a oprit în lot pe fundaÅŸul Mihai Pintilii ÅŸi că gruparea din Ghencea „ÅŸi-a bătut joc de el” Å£inându-l foarte mult în probe.

„De miercuri, Pintilii va reveni la antrenamentele Jiului, pentru că Hagi nu l-a oprit în lot. Au făcut o mare greÅŸeală. Ca jucător, Hagi a fost gigantic, dar ca antrenor mai are multe de învăţat. Sunt supărat, nu pentru că nu l-au oprit, ci pentru că ÅŸi-au bătut joc de el ÅŸi l-au Å£inut atâta în probe, deÅŸi jucătorul e valoros. Va veni vremea când îl vor cere din nou, dar poate va fi prea târziu”, a declarat, pentru NewsIn, Ioan SdrobiÅŸ.

Mihai Doru Pintilii (22 de ani) este fundaş central şi a evoluat în sezonul trecut în 11 meciuri pentru Jiul. Cel care a insistat ca Pintilii să se transfere la Steaua a fost Cosmin Olăroiu care, între timp, a demisionat din funcţia de antrenor principal al formaţiei roş-albastre.

Ioan Sdrobiş a mai precizat că Jiul a început deja negocierile cu Universitatea Craiova pentru transferul atacantului Gabriel Apetri, dar că acestea au intrat în impas după ce clubul oltean i-a oferit jucătorului un contract inferior celui pe care îl dorea acesta.

Adauga un comentariu

*