GEOANĂ SE APĂRĂ DE CLUJENI PRIN “GRUPUL OLTENIA”

Băgat în corzi de atacurile tot mai insistente venite dinspre grupul de la Cluj, Mircea Geoană ÅŸi-a creat propria galerie de susÅ£inători. Cinci filiale ale PSD au înfiinÅ£at „grupul Oltenia”, în contrapartidă cu grupul de la Cluj, acuzat tot mai insistent în ultima perioadă de relaÅ£ii „nepotrivite” cu PD ÅŸi Traian Băsescu.

OrganizaÅ£iile PSD din Gorj, MehedinÅ£i, Olt, Dolj ÅŸi Vâlcea s-au organizat într-un Consiliu Politic Consultativ, a cărui misiune este să-l apere pe Mircea Geoană de atacurile venite dinspre ardelenii lui Ioan Rus. De altfel Vasile Dâncu, ideologul grupului de la Cluj, l-a atacat din nou pe Geoană vineri la Baia Mare susÅ£inând că „între conducerea PSD ÅŸi corpul partidului există un clivaj, astfel încât unele adevăruri care ar trebui rostite nu trec de barieră, rămân în interiorul partidului”.

Noul înfiinÅ£atul grup al oltenilor ÅŸi-a făcut datoria ÅŸi duminică vicepreÅŸedintele PSD Ion Toma l-a lăudat pe Geoană pentru eforturile depuse în reformarea partidului. „Mircea Geoană a adus echilibru în partid, i-a dat fiecăruia dreptul de a se exprima liber, dar am impresia că această libertate a fost înÅ£eleasă greÅŸit de unii dintre noi” a explicat Toma.

Citiţi articolul complet în România Liberă

Adauga un comentariu

*