Elena, înşelată?! Hrebe Jr a ţinut de mână o altă fată

Se spune că nu este o idee tocmai înţeleaptă să înşeli fata unui bărbat puternic. Dacă respectivul este şi primul om al statului, lucrurile se complică de-a dreptul înfiorător. Andrei Hrebenciuc însă, din câte se pare, nu ţine cont de acest lucru.
Nu mai este un secret pentru nimeni povestea de dragoste, aparent interzisă, dintre Elena Băsescu şi fiul duşmanului politic al tatălui său. Hrebe Jr se poartă tandru cu mezina prezidenţială, pasiunea dintre cei doi fiind evidentă. Numai că, surpriză! Juniorul a fost surprins în urmă cu câteva zile în compania unei domnişoare.

Să fie oare o amică sau mai mult, nu se ştie. Cert este un lucru. Cei doi s-au plimbat preţ de o oră în parcul Cişmigiu şi s-au comportat destul de tandru, poate chiar mai tandru decât ar trebui, a aflat cotidianul Libertatea. La un moment dat, tânăra – pe numele ei Alina Rogoz, fotomodel în vârstă de 19 ani – şi însoţitorul ei s-au aşezat pe o bancă. Neţinând cont câtuşi de puţin că se iubeşte cu fata unui preşedinte, Andrei nu a stat mult pe gânduri şi, cu un gest destul de romantic, a luat fata de mână.

Interesant cum va reacÅ£iona Elena Băsescu dar, mai ales, cum o va face tatăl ei. Nu de alta, dar unui părinte nu are cum să îi pice tocmai bine un asemenea gest. Åži ÅŸtim cu toÅ£ii cât de mult Å£ine primul locatar de la Cotroceni la fiicele sale…

Comentarii

  1. Good for people to know.

Adauga un comentariu

*