Unul dintre răniţii de la Comăneşti a fost operat la spitalul Floreasca

Tânărul accidentat la Comăneşti în urma exploziei unui obuz a fost operat în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti.

Potrivit dr. Bogdan Opriţa, tânărul a fost operat pentru traumatism cranio-cerebral mediu, mai multe plăgi la nivelul membrelor inferioare şi i-au fost amputate degetele de la piciorul stâng.

‘OperaÅ£ia a durat foarte mult, iar pacientul se află acum la terapie intensivă. Starea sa este în continuare gravă, chiar dacă s-a intervenit pentru plăgi’, a spus dr. Bogdan OpriÅ£a, adăugând că medicii încă nu se pot pronunÅ£a în legătură cu evoluÅ£ia sa.

Băiatul a fost adus la Spitalul de Urgenţă Floreasca de echipajul SMURD Bucureşti, el fiind unul dintre cei patru tineri răniţi grav în urma exploziei unui obuz la Cabana Tulburea -Ciobănuş din judeţul Bacău.

Un om a murit, patru au fost răniţi grav, iar alte şapte persoane s-au ales cu răni minore după ce un proiectil din cel de-al Doilea Război Mondial a explodat accidental, în cursul dimineţii de sâmbătă, la cabana Tulburea-Ciobănuş, situată la circa şapte kilometri de oraşul Comăneşti.

Victimele sunt 12 tineri care s-au cazat vineri seara la cabană. Unul dintre ei a găsit, în jurul orei 9,30, un proiectil în preajma locului de cazare şi a venit cu el la masa unde prietenii săi îşi beau cafeaua.

În mod iresponsabil, aceştia s-au jucat cu el, l-au scăpat jos şi a explodat. ROMPRES/

Adauga un comentariu

*