Fotbal, liga III:AEROSTAR, din nou cu gandul spre inaltimi!

30 de jucatori au raspuns prezent la prima reuniune a lotului echipei CS AEROSTAR, participanta in Seria I a Ligii a 3-a. Sunt multi, sunt putini? Daca ne gandim doar la faptul ca unii jucatori au fost invoiti pentru ca dadeau „bacul”, iar altii au parasit „nava” din varii motive, ar insemna ca lotul „aviatorilor” este mult mai mare.

Acest lucru s-a datorat faptului ca antrenorii Gogu Munteanu, Vali Cioanca si Tica Sofrone au apelat si la jucatorii echipei a doua. Demn de remarcat este faptul ca 25 din cei 40 de jucatori convocati sunt la varsta junioratului, ceea ce dovedeste ca politica clubului nu s-a schimbat deloc. „Culmea e ca, un fotbalist de numai 22 de ani, Andronache, a devenit in aceste conditii „veteranul” echipei! „, a tinut sa precizeze presedintele CS AEROSTAR, ec. Doru Damaschin. Ati fixat obiectivul penrtru noul an competitional? „Inca nu dar cu siuguranta ne dorim sa ne situam undeva, in primele locuri”, ne-a raspuns presedintele clubului. Prezent la prima reunire a lotului, Doru Damaschin nu s-a ferit sa aprecieze comportarea echipei in sezonul trecut si sa sublinieze ca „zvonurile ca n-am vrut sa promovam si de aceea am avut un final de campioinat mai modest nu sunt intemeiate”. Din lot nu mai fac parte portarul Dulcianu, care era imprumutat de la Poli Iasi, si Movileanu, care s-a intors la Gloria Bistrita. Un alt jucator, Marandoiu, a spus adio fotbalului si a ales Italia, unde s-a dus sa munceasca. Este incerta si ramanerea lui Sascau, pentru care se poarta tratative cu Dinamo Bucuresti. „Pana pe 12 iulie ma voi edifica in privinta potentialului pe care il are lotul si voi hotari care vor fi cei 24 de jucatori ce vor merge in cantonament la Mestecanis”, ne-a declarat antrenorul Gogu Munteanu. El isi doreste 8-10 meciuri amicale pana la inceperea campionatului. La antrenamente participa si Sfarlog (Trotusul Onesti), Vrabie, Danis (ambii de la Adjud), Murariu (revenit din Italia), Duta (AS Margineni), Apreotesei (revenit de la Inter Letea Veche) si Alexandru (revenit de la Acvila). Lotul ii mai cuprinde pe Biliboc, Iacobuta, Glavan, Andronache, Petrea, Miron, Dragota, Radu, Constantin, Carp, Ov. Radu, Adascalitei, Pasaila, Varea, Bitiusca, Dutciuc, Sascau, Dragomir, Ghioc, Gandulescu, Danciu, Andronic, Lupu, Plescan, Bolog, Honea, Iacob, Toader, Vasilas si Iulisca. Sambata vor disputa primul amical, la Focsani, cu echipa de Liga a 2-a, CSM.
O posibila colaborare intre CL si CS AEROSTAR?
Conducatorii clubului bacauan au pus in discutie o posiblia intentie a Primariei Bacau de a sprijini activitatea acestei echipe pentru a o ajuta sa promoveze in Liga a II-a. „Eu cred insa ca primarul Stavarache va gasi o cale de colaborare cu FCM Bacau. Asa ar fi bine, pentru a nu se naste rivalitati locale si a se disipa energiile, cum se intampla lucrurile la Brasov. Daca aceasta colaborare nu va fi posibila, ar trebui ca Primaria sa faca un studiu printre echipele de Liga a III-a, pentru o evaluare obiectiva si sa sprijine formatia cu cele mai bune perspective. Totul ar trebui facut la vedere, transparent, iar ajutorul sa fie unul real, nu unul politic, prin vorbe. {i pentru ca sa nu existe acuzatii de deturnare a fondurilor publice, Consiliul Local ar trebui sa aiba un reprezentant cu drept de decizie in consiliul de administratie al clubului subventionat, daca suma este corespunzator de consistenta. Iar obiectivul nu poate fi altul decat promovarea”, a spus ec. Doru Damaschin, presedintele CS AEROSTAR.

Comentarii

  1. AVEM O ECHIPA TANARA SI FOARTE BUNA.HAI AEROSTAR

Adauga un comentariu

*