Primul „Live Earth” în România

La Bucureşti, în parcarea complexului Romexpo va avea loc primul Live Earth românesc, în zilele de 7 şi 8 iulie.

Evenimentul va începe pe 7 iulie la ora 10.00 AM şi va dura până pe 8 iulie, la 10.00 AM, finalizându-se cu concertul britanicului Robert Plant, fostul solist al legendarei trupe Led Zappelin. El va cânta pe 8 iulie, de la ora 20.00, cu trupa sa Strange Sensation. Robert Plant promite să cânte şi piese vechi din repertoriul Led Zeppelin.

„Live Earth românesc” este menit să atragă atenÅ£ia asupra ameninţării reprezentate de încălzirea globală. „ÃŽncepând de la 10.00 dimineaÅ£a, va fi transmis live acest eveniment pe un ecran de 80 mp, transmisie care va fi alternată cu recitaluri ale unor trupe din România: Compact, DirecÅ£ia 5, Voltaj, Iris, Holograf ÅŸi Phoenix.

„Live Earth” va fi un festival maraton, care va fi organizat la iniÅ£ativa fostului vice-preÅŸedinte american Al Gore. De curând, Bob Geldof a criticat aceasta iniÅ£iativă, spunând că, deÅŸi scopul poate părea unul nobil – un semnal de alarmă cu privire la încălzirea globală – totuÅŸi este un eveniment inutil, întrucât nu aduce măsuri concrete pentru atingerea acestuia, „Live Earth” nefiind în acest caz, decât un „enorm concert pop” ÅŸi nimic altceva.

Este pentru a doua oară când Robert Plant vizitează România, prima oară făcând-o în cadrul turneului de promovare pentru albumul „Walking Into Clarksdale”, alături de Jimmy Page.

Biletele pentru evenimentul „Live Earth – Pentru o lume mai curată”, organizat în colaborare de Fun Time Production ÅŸi Modus Production, au fost deja puse în vânzare pe www.bileteonline.ro ÅŸi în reÅ£eaua magazinelor Diverta. PreÅ£ul acestora este de 75 lei ÅŸi, respectiv, 150 lei, ce acoperă ambele zile de festival.

Adauga un comentariu

*