REFLEXOTERAPIA – SISTEMUL DIGESTIV

Reflexoterapia s-a dovedit a avea un succes deosebit in tratarea multor dintre afectiunile frecvente, dar debilitante, legate de sistemul digestiv. Datorita functiilor sale, tractul digestiv este foarte reactiv la tipurile de alimente si bauturi pe care le ingeram, existând si o predispozitie pentru indigestie la anumiti indivizi sensibili la stres.
Reflexoterapia a avut si un succes deosebit in ameliorarea unor tulburari la sindromul de colon iritabil, diverticulita, constipatia, diareea, afectiunile generale cum ar fi ulcerul gastric, duodenita, etc.
Scopul reflexoterapiei este de a obtine rezultate bune pentru ameliorarea durerii, disconfortului, relaxarea si indepartarea tensiunii nervoase a pacientului.
Fata de celelalte senzatii tactile, vizuale, auditive care, in general, sunt insotite de participarea afectiva, durerea este insotita de senzatii sau reprezentari dezagreabile, de anxietate.
Durerea, fiind un simptom major al unui proces patologic, nu poate fi inlaturata definitiv, pâna nu tratam cauza care a provocat-o
Inlaturarea durerii prin reflexoterapie, nu va putea fi eficace intotdeauna dar o diminuare a ei poate fi obtinuta chiar din prima sedinta.

REUMATOLOGIA
Avantaje:
se reia circulatia sângelui in organele sau zonele afectate;
se atrage echilibrarea energetica in acele zone ceea ce demonstreaza ca reflexologia este o punte de legatura intre medicina clasica si cea orientala;
completa lipsa de toxicitate.

Efectele reflexologiei asupra scheletului, articulatiilor, muschilor.

Stimuleaza circulatia substantelor nutritive si a calciului oaselor iar discurile intervetebrale alcatuite in proportie de 80% din apa, degenereaza si se deformeaza daca aprovizionarea cu lichid si substante nutritionale este insuficienta.
Prin tratamentul reflexologic este mentinuta compozitia chimica a oaselor (oseina si saruri minerale) precum si functiile de sustinere si rezistenta, se dezvolta elasticitatea musculara, se inlatura deformatiile patologice ale coloanei, se accentueaza mobilitatea articulatiilor bratelor si picioarelor, previne deformarea oaselor, iar artrita si durerile articulare se amelioreaza prin imbunatatirea circulatiei sângelui.

Bd Unirii, Nr.2, lânga Biserica Sf. Nicolae
Tel: 0234/524086
0744/661651

Comentarii

  1. Bd Unirii, Nr.2, lânga Biserica Sf. Nicolae
    Tel: 0234/524086
    0744/661651

    Este cumva o reclama ascunsa ??? Poate o fi adresa si nr. de telefon al autorului articolului ??? Cat costa o asemenea reclama ??? Si cum luam legatura ???

  2. Bd Unirii, Nr.2, lânga Biserica Sf. Nicolae
    Tel: 0234/524086
    0744/661651
    este adresa si numele autorului articolului sau alcabinetului??????????

Adauga un comentariu

*