Tăriceanu a rămas fără curent din cauza furtunii de marţi seară

Primul ministru Călin Popescu Tăriceanu a precizat, miercuri, că imobilul în care locuieşte a fost afectat, marţi seară, de o pană de curent din cauza furtunii ce s-a abătut asupra Capitalei.

Acesta a informat că pana de curent a fost de aproximativ o oră şi a spus că nu ştie dacă repararea defecţiunilor s-a făcut atât de repede întrucât el locuieşte în acea zonă.

După cea mai călduroasă zi din an, Bucureşti a fost lovit marţi seară, în apropiere de miezul nopţii, de o puternică vijelie începută în zona de nord şi continuată şi în celelalte părţi.

Pe parcursul zilei de marţi, Bucureştiul a fost obligat să suporte temperaturi de circa 40 de grade la umbră, o vreme caniculară ce spre seară s-a transformat într-o vijelie deosebit de puternică.

Vântul a început să bată în rafale, ploaia şi-a făcut apariţia iar fulgerele au brăzdat cerul.

Curentul electric a fost întrerupt în zona Corbeanca şi în zona Chitila iar apoi vijelia s-a mutat treptat şi în celelalte zone ale Capitalei, mai ales în sectorul patru, acolo unde au fost smulse acoperişui şi au fost puşi la pământ mai mulţi copaci.

Nu numai Bucureştiul a fost lovit de vijelii, judeţe precum Dâmboviţa, Mehedinţi, Argeş, Gorj sau Prahova, au fost afectate şi ele marţi seară de furtuni puternice.

Adauga un comentariu

*