Jennifer Hudson, Beyonce şi T.I. printre laureaţii premiilor BET

Jennifer Hudson, Beyonce şi T.I. s-au numărat printre laureaţii celei de-a şaptea ediţii a premiilor BET desfăşurată marţi seară la Los Angeles, însă momentul culminant al spectacolului a fost oferirea unor premii onorifice pentru întreaga activitate artistică unor legende ale muzicii americane, comentează Associated Press recepţionată miercuri de Rompres.

Astfel, celebra Diana Ross, laureată a unui premiu BET pentru întreaga carieră le-a cerut mai tinerilor soliÅŸti să cânte cu ”clasă” ÅŸi să nu alunece pe panta vulgarităţii ÅŸi a promiscuităţii în muzică.

Patti LaBelle, cu ochii în lacrimi, s-a alăturat unui tribut al starurilor dedicat celebrului solist R&B Gerald Levert care a încetat din viaţă în cursul anului trecut.

De asemenea trupa hip-hop Public Enemy a susÅ£inut un moment dedicat celui supranumit ”naÅŸul muzicii Soul”, James Brown, interpretând hitul său ‘Say It Loud (I’m Black and I’m Proud)’.

Ceremonia BET Awards a durat trei ore şi a fost marcată mai mult de muzică şi de momentele dedicate legendelor muzicii americane decât de decernarea premiilor propriu-zise.

Beyonce, care se afla pe primul loc în topul favoriÅ£ilor cu nominalizări la ÅŸase categorii, a plecat acasă cu două premii, la fel ca ÅŸi partenera sa din filmul ‘Dreamgirls’, Jennifer Hudson, care a obÅ£inut premiul BET la categoria cel mai bun nou artist ÅŸi cea mai bună solistă.

”Nu-mi vine să cred că încă mai primesc premii”, a declarat Jennifer Hudson.

Ne-Yo, laureatul la categoria cel mai bun solist R&B, ÅŸi-a dedicat premiul lui Gerald Levert.

Beyonce a primit câte un premiu BET la categoriile cea mai bună solistă R&B ÅŸi pentru cel mai bun videoclip cu piesa ‘Irreplaceable’.

T.I. a primit premiul BET pentru cel mai bun artist hip-hop.

Ludacris a primit premiul BET la categoria cele mai bune colaborări pentru duetul său cu Mary J Blige la piesa ‘Runaway Love’.

Prima gală a premiilor BET a fost organizată în 2001 de către reţeaua de televiziune Black Entertainment Network pentru a premia performanţele în muzică şi viaţa artistică ale afro-americanilor.

Adauga un comentariu

*