Hugh Hefner a aprobat realizarea unui film despre viaţa sa

Probabil cel mai invidiat bărbat din lume, mogulul Playboy Hugh Hefner ce a fost înconjurat toată viaţa de cele mai frumoase femei care au pozat în celebra sa revistă, a aprobat realizarea unui film despre viaţa sa, film ce va cuprinde atât activismul său social pentru liberalizarea moravurilorm în America dar şi o parte din amănuntele picante ale vieţi sale sexuale, informează Reuters recepţionată de Rompres.

Filmul ce va purta chiar numele ‘Playboy’ va fi regizat de Brett Ratner, cineastul care a realizat seria ‘Rush Hour’ ÅŸi va fi produs de Brian Grazer pentru Universal Records, producător ce a obÅ£inut un premiu Oscar pentru cel mai bun film cu pelicula ‘A Beautiful Mind’.

Hugh Hefner, 81 de ani şi-a vândut drepturile asupra poveştii vieţii sale producătorului Brian Grazer în urmă cu câţiva ani şi a aprobat săptămâna trecută realizarea acestui film.

‘Hef provine dintr-un mediu puritan al Americii ÅŸi a ÅŸtiut să se reinventeze pe sine devenind ‘naÅŸul’ revoluÅ£iei sexuale. El a reuÅŸit să învingă o serie uimitoare de tabuuri sociale, în special în ceea ce priveÅŸte exprimarea sexualităţii. Vreau să surprind toate aceste elemente în filmul meu, de la lupta sa pentru garantarea respectării Primului Amendament (al ConstituÅ£iei SUA) cu privire la libertatea cuvântului, până la prima sa orgie ÅŸi atacul cerebral pe care l-a suferit în anii ’80 ÅŸi care aproape că l-a ucis”, a declarat regizorul Brett Ratner.

Hugh Hefner a înfiinÅ£at revista Playboy în 1953, transformând o investiÅ£ie modestă de 600 de dolari ÅŸi o fotografie a lui Marilyn Monroe într-unul dintre cele mai de succes imperii media din lume. Revista Playboy a evoluat alături de revoluÅ£ia sexuală din anii ’60, iar în paginile sale, alături de pictoriale ale frumuseÅ£ilor vremii au fost publicate articole care protestau împotriva cenzurii ÅŸi promovau diferite cauze libertariene.

Adauga un comentariu

*