Gusa va incepe in Bacau o campanie de informare privind integrarea in Uniunea Europeana.

Campania lui Cozmin Gusa va debuta cu o conferinta de presa in Bacau (ora 10.30- Hotel Bistrita, etaj 2.), dupa care, timp de doua zile, acesta se va deplasa in mai multe localitati din judet, unde se va intilni cu cetatenii.

Prin aceasta campanie, realizata cu sprijinului Grupului IND/DEM din Parlamentul European, PIN informeaza populatia despre institutiile europene si militeaza impotriva adoptarii actualei forme a Constitutiei Europene, care pune intr-o extrem de mica masura accent pe interesele nationale ale tarilor membre, in special a ultimelor tari venite in familia UE.

In cadrul actiunii vor fi distribuite brosuri «Ghidul romanului in UE» , un document care sa-i ajute pe oameni sa inteleaga problemele cu care se confrunta statele membre, care sunt drepturile cetatenilor europeni dar si responsabilitatile.

Miercuri- 20 iunie- de la ora 16 liderul PIN la fi in Buhusi, la ora 18 se va intalni cu locuitori comunei Letea Veche iar de la ora 20, «Ghidul romanului in UE» va fi distribuit in comuna Faraoani- Valea Mare.

Campania va continua si joi -21 iunie- in Onesti, Targu-Ocna si Slanic Moldova.

Comentarii

  1. MARZACU ASTA DE COMINTERNIST O S-O IA IN FREZA SI LA BACAU ASA CUM A LUATO LA BUCALE.PUPINFUNDISTUL
    ASTA A FOST IN PREA MULTE PARTIDE,NU-L MAI CREDE NIMENI.BAI AXASPERANTILOR INTELEGETI CA BACAUANII
    SAU DESTEPTAT NOI ABIA ASTEPTAM SA-I MATURAM
    PE ASTIA LOCALI STAI DRK LA TINE IN COTET.

  2. Gusa e OK! Ce daca a plceat de la PSD si de la PD. Niste banditi! Iar daca Gusa si-a facut partidul lui e si mai bine. Macar astia or fi altfel, ca de aia vechii ne-am lamurit!

Adauga un comentariu

*