PLD NeamÅ£ organizează „Cupa Gheorghe Åžtefan”

În perioada 15-16 iunie 2007, Tineretul Liberal Democrat Neamţ organizează pe stadionul Ceahlăul, “Cupa Gheorghe Ştefan” la fotbal, transmite corespondentul AMOS News.

Se va juca pe terenul sintetic, echipele vor fi formate din 10 jucători + 1 portar, timpul de joc va fi de 25 de minute, cu pauză de 10 minute iar invitaţii de participare au fost trimise la toate formaţiunile politice cu organizaţie de tineret din judeţul Neamţ.

Potrivit deputatul Vasile Pruteanu, preşedintele PLD Neamţ, se speră ca această iniţiativă să nu supere pe nimeni, cu referire la numele competiţiei, deoarece s-a mers pe ideea a tot ce a făcut bun Gheorghe Ştefan pentru sport de-a lungul anilor.

Despre această nouă competiţie, primarul Gheorghe Ştefan ‘Pinalti’a declarat că iniţiativa tinerilor PLD a fost o surpriză pentru el şi că nu are alte comentarii.

Răzvan Bobeanu, preşedinte al tineretului PSD Neamţ, a refuzat, de asemenea, să comenteze numele competiţiei, mărginindu-se să declare doar că invitaţia de participare a fost acceptată cu plăcere şi va fi onorată de organizaţia condusă de el, poziţie identică, de altfel, cu cea a consilierul judeţean Florin Andronache, preşedintele Tineretului Democrat din Neamţ.

Adauga un comentariu

*