ILIESCU A FOST OPERAT DE INIMÄ‚ LA PARIS

Fostul preşedinte al României Ion Iliescu a suferit o intervenţie chirurgicală la inima, săptămâna trecută, într-o clinică din Paris. Acesta a trecut printr-o intervenţie de coronaro-plastie, care presupune introducerea unui stent pe vasele de sânge. În prezent Iliescu se află se află în concediu medical, el fiind diagnosticat de către medici cu zona zoster. Fostul şef de stat are această afecţiune de circa o săptămână, acesta fiind şi motivul intrării acestuia în concediu medical.

Ion Iliescu se află în convalescenţă şi speră că se va recupera complet în circa o săptămână. Din cauza acestei afecţiuni, Ion Iliescu a anulat o vizită care trebuia să aibă loc marţi la Varşovia, unde ar fi trebuit să se întâlnească, printre alţii, şi cu Vaclav Havel.

Zona zoster este o infecţie virală, o boală care apare mai ales la persoanele adulte, cauzele ţinând, în principal, de un sistem imunitar slăbit sau de stres.

Comentarii

  1. TREBUIA DAT PE MANA LUI CIOMU IAR DUPA AIA TREBUIA DUS LA HORTICULTORUL ALA CARE STIE SA FACA CLIZME SOLIDE.CE SA SPUN CA PE EL IL DOARE-N C…R CAND
    EU N-AM CU CE PLATI INTRETINEREA LA BLOC. II
    AJUNGE MAI LASATI-NE CU BABA ASTA.

Adauga un comentariu

*