PD il da de gol pe Stavarache

Dupa mai bine de doi ani in care au inghitit permanent loviturile sub centura ale „partenerilor” liberali, reprezentantii PD Bacau au dat startul la riposta. Stavarache, liderul PNL Bacau, este etichetat „duplicitar si mincinos” de deputatul Liviu Miroseanu.

„Primarul l-a pus prefect pe omul sau de incredere, a umplut institutiile deconcetrate cu liberali de-ai lui. Practic, in Bacau, Alianta D.A. nu a mai functionat din 2005, fiind la cheremul camarilei lui Stavarache”, a punctat si Petrica Mihaila, consilier judetean. Acesta i-a acuzat pe liberali ca ar fi lansat focuri de artificii cand a fost suspendat Basescu.

Fara coloana vertebrala

Desi PNL, partidul pe care il conduce in Bacau, sustine suspendarea presedintelui Basescu, democratii bacauani au facut o dezvaluire care confirma jocul duplicitar si lipsit de coloana vertebrala al primarului bacauan. Astfel, Miroseanu spune ca Stavarache le-a transmis democratilor ca il va sustine pe Basescu. Pe de alta parte, PD Bacau pretinde ca are dovezi ca Romica le-ar fi cerut directorilor liberali sa mobilizeze membrii PNL sa voteze impotriva presedintelui suspendat.

Gabriel Vlase, presedinte PSD: „Nu aud o noutate, Alianta D.A. fiind in coma de multa vreme in Bacau. PD a confirmat, daca mai era nevoie, caracterul politic infect al lui Stavarache, care minte pe toata lumea si tradeaza orice principiu. Nu e o surpriza nici faptul ca unora le spune ca-l sustine pe Basescu, iar altora altceva. Daca el crede ca bacauanii sunt naivi se inseala. Va plati pentru felul murdar in care face politica, mai ales ca pe plan administrativ nu misca nimic in Bacau”.

Angela Bogea, presedinte PRM: „La Bacau, Alianta a existat cata vreme Stavarache a avut interese personale. Dupa ce a iesit primar si si-a pus oamenii de casa in functii, gata, s-a terminat cu orice dialog cu PD sau alte partide. Despre sustinerea lui Basescu si tradarea liberalilor pot doar sa pun ca cine a tradat o data va trada in continuare. {i, slava Domnului, Stavarache a tradat de nenumarate ori. Nu m-ar mira sa-l vad trecut in barca PD”.

Silviu Dogaru , vicepresedinte PNL:” PD nu a fost tradat de PNL. Le reamintesc ca protocolul Aliantei a fost semnat cand noi eram la PUR, deci nu intram sub incidenta acestuia. Oricum, nu cred ca polpulatia Bacaului ar fi suportat un viceprimar PD ales dintr-un consiliu cu un singur membru democrat. Cat dspre referendum, liberalii bacauani respecta strategia de la centru, deci nici vorba de campanie pro-Basescu”.

Ioan Chiriac, presedinte PLD: „Faptul ca Stavarache a fost acuzat ca e mincinos nu ma surprinde. Pentru primarul Bacaului a fi mincinos e deja o axioma. ~n privinta Aliantei, ce pot spune e ca nu a respectat nicio intelegere. Despre trecerea la PD, va pot spune ca face incercari de multa vreme, simtind ca umbrela PNL nu ii mai confera linistea unui nou mandat de primar”.

Comentarii

  1. E.OMER a zis:

    lasati-l bai fratilor in pace ca nu mai sunt partide in romanica.ce se face do’ rromel, unde mai politichiaza???
    dac-ati sti voi la ce partid este el membru
    ati ramane vesnic cu gurile cascate.
    nu va zic ca sa aveti supriza.

  2. pt OMER: UDMR

  3. E.OMER a zis:

    HA HA HA HA HA BUNA CHESTIE ,BUNA TARE
    MERCI CAMARADE.

Adauga un comentariu

*