Rapit, batut si amenintat de Politia Primariei

Un caz incredibil s-a petrecut marti, 8 mai, in intersectia de la Insula de agrement. Un tanar de 16 ani a fost batut de „politistii Primariei”, urcat in masina si lasat in padurea Magura! Se pare ca tanarul era cautat de mai bine de-o luna de politisti, pentru a depune marturie in cazul distrugerii firmelor de pe sediul SC BARTOLO SRL.

batut-politie.JPGMarti, 8 mai, in jurul orei 14, o Dacie Papuc, BC 06 CLB, in care se aflau cativa slujitori ai lui Romeo Stavarache, primarul municipiului, denumiti „politistii Primariei”, platiti din banul public, au coborat din masina, s-au napustit asupra unui tanar, l-au lovit in cap pana l-au ametit, dupa care l-au aruncat in portbagaj, demarand spre Magura.

Despre cum s-au petrecut lucrurile ne povesteste chiar victima: „Ma numesc Andrei Bongos, am 16 ani si sunt din Bacau. In acea zi, politistii Primariei m-au luat de pe strada, m-au lovit si, dupa ce ma ametisera, m-au urcat in masina si m-au dus in padure la Magura, unde m-au batut. Au avut grija sa nu lase urme prea vizibile. Imi tot strigau ca, daca spun cuiva ceva, nu mai plec viu din padure data viitoare. Ce sa spun?

Pai eu am fost luat de ei acum o luna si ceva, m-au pus sa ma urc pe sediul SC BARTOLO SRL si sa rup lozincile cu „Jos Stavarache”, „Jos coruptia”, „Jos pretul apei”, pe care le-am incarcat cu ei in aceeasi masina cu care m-au dus la Magura. Am mai fost cu un baiat, ne-au dat 100.000 lei vechi la amandoi”.

Vasile Botomei sesizase Sectia 1 Politie de fapta respectiva iar conducerea Sectiei a solicitat ajutorul mass-media locale, primind imagini video si fotografii cu tanarul care rupsese lozincile. De atunci, el este cautat sa se prezinte la politie sa dea declaratii. A fost „cautat” insa si de Politia Primariei, care l-a gasit si l-a…”executat”!

Intors pe jos marti seara de la Magura, Andrei Bongos s-a dus direct la Vasile Botomei si i-a marturist totul. Acesta l-a dus la Urgente unde s-au constat leziuni la maini si la cap, fiind trimis si la un examen radiologic.

„Am depus o plangere penala impotriva celor care au comis o astfel de fapta si solicitam demiterea sefului acestei Politii a Primariei, Ionel Rusu, care numai interesele cetatenilor nu le serveste, fiind adevarate slugi ale primarului si care-i executa ordinele orbeste!”, ne-a declarat av. Vasile Botomei. Nicolae TURCU

Adauga un comentariu

*