Studenti la strans gunoaie

Saptamana trecuta, studentii de la Universitatea „George Bacovia” si-au suflecat manecile si s-au apucat de adunat gunoaiele din apropierea institutiei in care invata, in cadrul unei actiuni de ecologizare.

Este vorba despre actiunea „Mai aproape de natura”, organizata in onoarea „Zilei Pamantului”, sarbatorit la nivel national la 22 aprilie.
La deschiderea actiunii, pe 25 aprilie, ora 10.00, profesori si studenti, cu baloane si sepci verzi, s-au strans in numar mare in fata universitatii, si chiar a iesit o poza frumoasa de grup. Insa la treaba propriu-zisa s-au inhamat doar cativa studenti si coordonatoarea proiectului, lect. univ. drd. Angelica Cobzaru, profesor de „Drept fundamental al omului la un mediu sanatos”. „Anul trecut ni s-au alaturat foarte multi studenti, vreo 60-70, plus o parte din profesori. Anul acesta suntem putini, dar buni”, ne-a spus profesoara Cobzaru, multumita ca la actiunea de informare publica a rostit cateva cuvinte si prof. univ. dr. Dumitru Bontas. „Au ceva de munca studentii mei: sa stranga in saci hartii, sticle si alte obiecte, in jurul universitatii si inspre parc, dar si de varuit copacii. Si pe urma, le fac cinste cu un suc”, a promis profesoara. (Aida P.)

Adauga un comentariu

*