Scandalul concediului in TENERIFE ia amploare. OBSERVATOR de Bacau a avut dreptate: Romica a mintit din nou!

Citind ancheta redactorilor de la OBSERVATOR de Bacau, care au dezvaluit legaturile dubioase dintre primarul Stavarache, cumnatul Marius Stanila si omul de afaceri Marin Stanescu, reprezentantul unor firme care lucreaza pe bani grei la CET Bacau, ziarul Desteptarea anunta ca are fotografii si un film realizate in Tenerife. Probele ilustreaza clar ca dezvaluirile cu privire la concediul celor trei in Tenerife publicate de OBSERVATOR de Bacau sunt cit se poate de reale si nu inventate, dupa cum le-a considerat Romica Minciunica.
Cumnatul lui Stavarache, Marius Stanila, director la CET si sef in comisiile de licitatii unde firmele reprezentate e Marin Stanescu au fost cistigatoare, a inlesnit, se pare, intilnirea dintre omul de afaceri si primar. Ultimul a fost deosebit de incintat de comisioanele „fluturate” in cazul unor contracte exclusiviste pentru anumite firme. Atit de incintat, incit la un moment dat a stabilit cu patronul croat al firmei germane care a supt milioane de euro de la Primaria Bacau pentru un iluzoriu grup de cogenerare la CET sa-l „elimine” din joc pe Marin Stanescu. Numai ca ultimul a actionat in judecata firma germana pentru care avea contract de reprezentare in Romania. Observator de Bacau va reveni cu amanunte incendiare despre spagile vehiculate ca ar fi intrat in buzunarele primarului si a cumnatului sau, cu ajutorul unor consilieri locali obedienti si aserviti grupului Stavarache.

Comentarii

  1. ICSULESCU a zis:

    POATE ASA O SA-SI DEA SEAMA LUMEA ASTA SI VOI
    ZIARISTII CA DIRECTORUL GENERAL ,UN BUN SPECIALIST
    IN TEHNICA TURBINELOR CU ABURI,NU A FOST ALTCEVA DECAT O UNEALTA IN MANA CELOR CARE AU FACUT CE AU
    FACUT.SI O ALTA CHESTIE,ACEST DIRECTOR S-A RETRAS
    DIN VIATA POLITICA DE MULTI ANI CAND ERA LA NOI LA (ATENTIE) P.D….A FOST CURTAT DE PSD
    A FOST CURTAT DE PNL SI N-A MAI VRUT.
    PROBABIL CA ESTE HARTUIT….PACAT DE ASA SPECIALIST.

  2. ai dreptate dle ics, dragusanu e clar o unealta folosita si probabil prin santaj de gruparea primarului. mi-e teama ca atunci cind organele abilitate vor intra pe filiera, tot dl director general va fi primul care va avea catuse. pacat de calitatile lui de specialist. eu zic ca daca era complice, ar fi fost si el prin tenerife…

  3. Imi dau lacrimile, domnilor, de asa mare specialist cum e Dragusanu. Habar nu are nici de caile de acces in CET; stie doar drumul de la poata principala la birou. Birou unde numai afaceri se discuta. Afaceri personale.
    CET-ul? O vaca de muls, in continuare…

  4. Doamne, parca am fi la Radio Erevan.Ce poante bune !! ha,ha,ha !
    Sa ridem sau sa plingem de fapt ?
    Va pup pe toti !

  5. De,liberalii intre ei.Cei mai curati si mai cinstiti oameni.Bratienii cred ca se rasucesc in mormant.

Adauga un comentariu

*