Culmea zgârceniei! Irinel Columbeanu, acuzat ca nu îşi invită cameramanii la masă

Cine s-ar fi gândit că un miliardar de talia lui Iri ar putea fi aşa de zgârcit?! Sau cel puţin aşa îl cataloghează cameramanii emisiunii care prezintă viaţa de zi cu zi a Columbenilor. Aceştia îl acuză pe magnat că nu ar fi tocmai o gazdă bună.

Operatorii fac referire în primul rând la faptul că sunt lăsaţi să saliveze în spatele camerelor de filmat, în timp ce omul de afaceri şi soţia sa se înfruptă din cele mai alese bucate. Sunt însă conştienţi că Iri nu este obligat de nimeni şi de nimic să îi invite şi pe ei la masă dar consideră cu măcar un pahar de apă ar merita şi ei.

Mai mult, omul de afaceri a ajuns subiectul de bârfă al cameramanilor, aceştia fiind de părere că protagonistul emisiunii pe care ei o filmează nici nu ţine cont de prezenţa lor, singura lui grijă fiind aceea de a da bine pe „sticlă”, studiindu-şi obsesiv poziţia la masă, a aflat cotidianul Click.

Ei bine, cea care s-ar fi „sesizat” ar fi fost chiar consoarta omului de afaceri. Moni i-ar fi reproÅŸat lui Iri faptul că nu e frumos să mănânce mâncare chinizească în faÅ£a cameramanilor, fără a-i pofti ÅŸi pe aceÅŸtia la masă. Cum credeÅ£i că a reacÅ£ionat magnatul? Simplu – a continuat să se înfrupte din bucatele alese, nebăgându-ÅŸi în seamă mult mai tânăra soÅ£ie. Pentru că una dintre regulile de aur ale celor înstăriÅ£i – regulă pe care probabil Irinel Columbeanu o respectă cu stricteÅ£e – este că banii nu se fac fiind generos cu toată lumea. Antena 3

Adauga un comentariu

*