Croco Onesti patrunde pe pietele externe

Rata profitabilităţii afacerii a reprezentat o problemă majoră pentru compania Croco Oneşti la nivelul anului 2005, aspect ce a fost remediat la un an distanţă. Reorganizarea businessului a vizat în primul rând disponibilizarea unui număr de 320 de angajaţi, în paralel cu finalizarea procesului de retehnologizare şi optimizarea capacităţii de producţie. Cu toate dificultăţile întâmpinate, produsele comercializate sub această marcă au ajuns să depăşească, din punct de vedere al vânzărilor, şi brandurile importate pe piaţa autohtonă.

Lider pe piaţa sticksurilor din ţara noastră, compania Croco Oneşti estimează pentru anul în curs un avans al cifrei de afaceri cu 15 puncte procentuale, de la valoarea de pete 7,5 milioane de euro, înregistrată anul trecut.

„Pentru anul în curs s-a estimat o creÅŸtere a cifrei de afaceri cu aproximativ 15% faţă de 2006, fără a lua în considerare modificarea structurii vânzărilor pe tipuri de produse”, a declarat, pentru Adevărul, preÅŸedintele companiei, Damian Mereu.

Integral in Adevarul

Adauga un comentariu

*